Vervroegd in verkoop: fase 2 Oerveld Villa's

De nieuwe Oerveld Villa’s zijn zeer enthousiast ontvangen; de eerste fase is al bijna uitverkocht! Daarom starten we vervroegd met fase 2 en heeft u de mogelijkheid om te investeren in een Oerveld Villa op Familieresort PUUR Exloo.

Oerveld Villa’s op Familieresort PUUR Exloo

Met de uitbreiding van Familieresort PUUR Exloo met de Oerveld Villa’s, maken we een volgende stap op dit bijzondere resort. Deze luxe 6- en 8-persoons vakantievilla’s kennen een eigen signatuur. Met als verbijzonderingsthema ‘Culinair’ zijn deze villa’s een aanwinst voor gezelschappen, die graag culinair genieten omringd door comfort, gemak en luxe. In deze villa’s ontwaakt een ieders innerlijke chef en barista. De zeer complete keuken binnen - met een heuse koffie- en theecorner en een grote eettafel - nodigt uit tot culinair genieten. De ruim opgezette buitenkeuken met overdekte zitplekken en heater is uitermate geschikt om lange avonden te tafelen in goed gezelschap. Het hele jaar door! 

Lees hier meer over het Oerveld. Wilt u zich persoonlijk laten informeren of een afspraak maken voor een rondleiding? Neemt u dan contact op met Salesmanager Anja Seubers. Anja is bereikbaar op +316 213 70 332 of via aseubers@kontourvastgoed.nl.

Puur Exloo

Gasten beoordelen Familieresort PUUR Exloo met een 9,1

Dat Familieresort PUUR Exloo een vliegende start kende en inmiddels bewezen hét nieuwe level in parkrecreatie is, dat bevestigen niet alleen kopers, maar ook huurders van de luxe vakantievilla’s in Drenthe.

Lees artikel

Kontour als ontwikkelpartner

Op zoek naar een partner voor de ontwikkeling van uw grond tot een hoogwaardige recreatiebestemming? Kontour Vastgoed heeft jarenlange ervaring als ontwikkelpartner van gemeenten en particuliere grondeigenaren. Met onze projecten richten we ons op het hogere segment en geven we de omgeving een kwaliteitsimpuls.