Gasten beoordelen Familieresort PUUR Exloo met een 9,1

Dat Familieresort PUUR Exloo een vliegende start kende en inmiddels bewezen hét nieuwe level in parkrecreatie is, dat bevestigen niet alleen kopers, maar ook huurders van de luxe vakantievilla’s in Drenthe. Gasten beoordelen Familieresort PUUR Exloo gemiddeld met een 9,1. Lees hieronder wat gasten zo aan hun verblijf op Familieresort PUUR Exloo waarderen.

Innovatie voor extra beleving

In plaats van lange rijen bij de receptie om in te checken en rekken vol folders over activiteiten in de buurt, kiest Familieresort PUUR Exloo voor innovatie door beide aspecten online aan te bieden, zonder in te leveren op aandacht en beleving. Gasten checken hier receptieloos in en maken tijdens hun verblijf gebruik van hospitality tv’s en de door Kontour Vastgoed ontwikkelde webshop; een online gids voor een optimale vakantiebeleving met ruimte voor persoonlijke wensen. Gasten boeken er onder andere uitjes en arrangementen bij lokale ondernemers en bestellen boodschappen of fietsen voor tijdens hun vakantie of workation.

"De receptieloze ontvangst was hartverwarmend. Zo werden we ontvangen met een welkomstpakket met Drentse specialiteiten; waren de bedden opgemaakt, stonden de Rituals flesjes in iedere badkamer en zaten de waxinelichtjes al in de houders. Wat een goed begin. Een family resort dat zijn weerga niet kent."

De Hondsrug, een unieke locatie

Met in de regio de drie dorpen Valthe, Odoorn en Exloo zijn gasten verzekerd van een bijzonder verblijf. Wandelen, fietsen, golfen of op pad met een schaapsherder, al dit soort activiteiten staan vermeld op de Beleveniskaart van PUUR Exloo. Met deze beleveniskaart met ontelbaar veel bezienswaardigheden en verhalen heeft de gast de hele regio in de achterzak! Ook kunnen gasten deelnemen aan één van de vele activiteiten, die samen met de Vrienden van PUUR Exloo georganiseerd worden. Leuke regionale evenementen en culturele manifestaties die het bezoeken meer dan waard zijn. En de Drentse ondernemers? Die zorgen voor heerlijke streekproducten en voor dat gouden (culinaire) randje aan elk bezoek aan de Oerprovincie. "We hebben urenlang gepraat tijdens het ontbijt, het diner en borreltijd. Die verbinding ontstond vanzelf in deze omgeving waar alles er ‘gewoon’ was, zowel binnen als buiten de villa. Zo hebben we een lange route over de Hondsrug gewandeld; een prachtige natuurlijke omgeving. Op de origineel vormgegeven belevingskaart van de regio staat wat er allemaal nog meer te doen is in de buurt van PUUR Exloo. Daar kwamen wij nu niet aan toe. De tijd vloog om. Al met al een top weekend gehad!"

 Rust, ruimte, luxe en comfort

De ruime vrijstaande villa’s op het autoluwe Familieresort PUUR Exloo zijn van alle gemakken voorzien. Niet alleen hebben de luxe vakantiewoningen een hoog afwerkingsniveau, ook de inventaris is luxe en meer dan compleet. Met een Quooker, hoogwaardige apparatuur en een grote eettafel, nodigt de luxe keuken uit tot uitgebreid koken en samen eten. Alle villa’s beschikken over meerdere slaapkamers en badkamers, waardoor het ook uitermate goed toeven is met een groot gezelschap of meerdere gezinnen. Er is voldoende ruimte én privacy voor eenieder, zowel binnen als buiten.

 “Afgelopen zomer Drenthe ontdekt vanuit dit fantastische huis. Mooie huizen met complete sauna en sun shower, bubbelbad en dubbele douches.

Mooie luxe afwerking met goede bedden en een uitgebreide keuken. Drenthe is door dit huis op nummer 1 gezet qua vakantie. Bij het Fletcher hotel (ernaast) mag je gebruik maken van het zwembad. En er worden Eko-tours daar vandaan georganiseerd. Echt een aanrader. Dus van ons een 5 dikke sterren.”

Recreatie

Een skatebaan, tennisbanen, speeltuinen, een airtrampoline, een zwembad; het is slechts een deel van de vele faciliteiten op het luxe Familieresort. Daarnaast is elke villa voorzien van een GameBox, een box met een unieke verzameling van sport- en spelmaterialen. De GameBox is uniek in Europa en Familieresort PUUR Exloo is het enige vakantiepark dat gasten hier kosteloos van voorziet. De box is onder andere gevuld met tennisrackets en ballen, badmintonrackets en shuttles, tafeltennisbatjes met pingpongballetjes, een frisbee, een jeu de boules set en emmertjes en schepjes voor de zandbak. Gegarandeerd speelplezier voor jong en oud!

“Super mooie locatie in het rustig gelegen Exloo, een prachtig huisje waar je met meerdere in kan vertoeven voor een paar dagen of langer. Het huis is mooi afgewerkt, schoon, keuring ingericht en van alle gemakken voorzien (luxe). Zeker prijswaardig en zeker mooi te doen met andere mensen. Ruime slaapvertrekken met meerdere badkamers, wc’s, we waren aardig onder de indruk van het huis.

Zeker een aanrader als je wat zoekt met je gezin of vrienden of familie. Op het terrein genoeg te doen incl. zwembad, ook is er een buitenspellen kist in het huis voor tafeltennis, tennis, badminton, midgetgolf etc. Houd je van fietsen, lopen, hardlopen etc. hondjes zijn er ook welkom. Echt super!!”

Wilt u zelf eens als gast verblijven op Familieresort PUUR Exloo? Bij Landal Greenparks vindt u de beschikbaarheid van de luxe vakantievilla’s en alle aanvullende informatie. Wij informeren u vanzelfsprekend ook graag over de aanschaf van een luxe vakantievilla. Een waardevaste investering waar u als koper geen omkijken naar heeft, dankzij onze unieke beheer- en verhuurformule. Meer weten? Neemt u dan contact op met onze Salesmanager Anja Balder-Seubers of plan hier u persoonlijke rondleiding.