Uitbreiding faciliteiten Familieresort PUUR Exloo

Een luxe zwembad en wellness gelegen aan het resort.

Het naastgelegen Fletcher Hotel biedt naast een restaurant ook allemaal extra faciliteiten, waar de gasten van Familieresort PUUR Exloo volop gebruik van kunnen maken. Afgelopen maanden werd er hard gewerkt aan uitbreiding. Het nieuwe zwembad met extra wellness- en fitnessfaciliteiten is klaar en inmiddels volop in gebruik.

Het grote bad is prachtig ruim opgezet. Ook is er een peuterbad. Het geheel is omgeven door veel ramen waardoor u zelfs vanuit het zwembad dichtbij de natuur bent. In de wellness bevinden zich whirlpools en verschillende sauna’s; infrarood, Finse sauna en een stoomsauna. Ook zijn er behandelruimtes voor massages en dergelijke. Een mooie aanvulling op alle faciliteiten van Familieresort PUUR Exloo!

Vakantiewoning in Brandnertal als investering
Oostenrijk

Vakantiewoning in Brandnertal als investering

Op zoek naar een goede oplossing om rendement te maken over uw vermogen? Investeren in recreatievastgoed is dan een verstandige en veilige keuze om extra vermogen op te bouwen.

Lees artikel

Kontour als ontwikkelpartner

Op zoek naar een partner voor de ontwikkeling van uw grond tot een hoogwaardige recreatiebestemming? Kontour Vastgoed heeft jarenlange ervaring als ontwikkelpartner van gemeenten en particuliere grondeigenaren. Met onze projecten richten we ons op het hogere segment en geven we de omgeving een kwaliteitsimpuls.