Vakantiewoning in Brandnertal als investering

Op zoek naar een goede oplossing om rendement te maken over uw vermogen? Investeren in recreatievastgoed (zoals een waardevaste vakantiewoning in Brandnertal – Vorarlberg, Oostenrijk) is dan een verstandige en veilige keuze om extra vermogen op te bouwen. Niet alleen is het heerlijk om een eigen luxe recreatiewoning te bezitten, het biedt ook veel andere pluspunten zoals een interessante jaarlijkse huuropbrengst en diverse fiscale voordelen.

Op zoek naar een goede oplossing om rendement te maken over uw vermogen? Investeren in recreatievastgoed (zoals een waardevaste vakantiewoning in Brandnertal – Vorarlberg, Oostenrijk) is dan een verstandige en veilige keuze om extra vermogen op te bouwen. Niet alleen is het heerlijk om een eigen luxe recreatiewoning te bezitten, het biedt ook veel andere pluspunten zoals een interessante jaarlijkse huuropbrengst en diverse fiscale voordelen.

Recreatiewoning op goede locatie

Bent u van plan een vakantiewoning te kopen, dan is het belangrijk dat u zich laat adviseren door een specialist. Als vastgoedontwikkelaar gespecialiseerd in recreatief vastgoed denken wij van begin tot eind met u mee. Ook brengen wij u in contact met de plaatselijke specialisten die u een onafhankelijk advies kunnen geven op fiscaal, juridisch en financieel gebied. De locatie is voor een groot deel bepalend voor het succes van de investering in een tweede woning. Wij zijn nauw betrokken bij iedere stap in het ontwikkel- en bouwproces en daarbij kiezen wij altijd voor locaties die elk seizoen genoeg te bieden hebben en ook in de toekomst toeristen blijven trekken. U wilt tenslotte een waardevolle en vooral waardevaste belegging.

Luxe appartement met hotelservice in Oostenrijk kopen

Wij werken aan exclusieve en kleinschalige projecten op unieke, natuurrijke toplocaties. Brand, gelegen in het mooiste natuurgebied van Oostenrijk, is zo’n toplocatie waar wij op dit moment Aparthotel DELUXE Brand ontwikkelen. Er worden suites, 1- , 2-, 3 en 4- slaapkamerappartementen, en penthouses in moderne, robuuste chaletstijl gebouwd. De prijs per vierkante meter ligt hier een stuk lager dan de m2-prijs in de mondaine wintersportplaatsen. Dit is voor u dé uitgelezen kans om een luxe appartement in Aparthotel DELUXE in Brandnertal te kopen, die door de voordelige prijs voldoende rendement kan opleveren. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen, dan verwijzen wij u graag naar onze projectpagina over Aparthotel DELUXE Brand.

Recreatiewoning voor verhuur en eigen gebruik

De vakantiewoningen in Aparthotel DELUXE Brandnertal bieden luxueus wooncomfort met adembenemend panoramisch uitzicht over het Brandnertal, de bergtoppen, de fairway van de 18-holes golfbaan, de bruisende beek Valavier en het dorp Brand. Het resort bevat uitgebreide inpandige wellnessfaciliteiten zodat uw huurders na een heerlijke dag in de bergen de deur niet meer uit willen en hoeven. Ook voor kinderen in alle leeftijden zijn vernieuwende spelactiviteiten aanwezig. Investeren in een vakantiehuis is nog nooit zo voordelig geweest: in tegenstelling tot veel andere oorden kunt u in Aparthotel DELUXE namelijk zelf zes weken – met aanzienlijke korting – per jaar genieten van deze luxe en pracht. Een professionele verhuur- en beheerorganisatie met aandacht voor uw persoonlijke wensen en die van de gast verhuurt en beheert uw vakantiewoning op professionele wijze. U wordt als eigenaar volledig ontzorgt. Hierdoor heeft u geen omkijken naar of werk aan uw bezit.

Het hele jaar door rendement van uw vakantiewoning in Brandnertal

Het voordeel van een vakantiewoning bezitten in Brandnertal? Elk seizoen is er genoeg te doen en te beleven! Oostenrijk staat vooral bekend om het skitoerisme, maar dit gebied is zowel als ski-resort als zomerbestemming ‘the place to be’. Dit betekent het hele jaar door een hoog rendement, zowel op financieel vlak als in plezier. Ook buiten het skiseizoen is er juist in Brand en omgeving volop bedrijvigheid. Er worden veel activiteiten aangeboden voor jong en oud. Er is een klimpark, een golfbaan  en 700 km mountainbike routes. En wat te denken van zwemmen in het natuurbad of wandelen rond de Lünersee op 2000 m hoogte? De prachtige omgeving nodigt het hele jaar door uit om eindeloos veel mooie uitstapjes te maken. De woning verhuren buiten het skiseizoen zal dus geen enkele moeite kosten.

Voordelen van een vakantiewoning in Brandnertal

Het Brandnertal is een van de allermooiste dalen van het alpengebied, gelegen in de deelstaat Vorarlberg. Een fijne bestemming voor een vakantie in de Alpen. ’s Winters word je niet onder de voet gelopen door hordes wintersporters en de sfeer is er ontspannen. Juist daarom heeft het Brandnertal haar authentieke karakter weten te behouden. Het gebied wordt niet voor niks liefkozend ‘De verborgen parel in het Vorarlgebergte’ genoemd. Uw huurders kunnen het hele jaar door heerlijk genieten van deze pracht.

Makkelijk en snel bereikbaar vanuit Nederland

Brand in Vorarlberg grenst aan Liechtenstein en Zwitserland en is een van de eerste skigebieden over de grens in Oostenrijk. Dit betekent dat de reistijd van Nederland naar Brand veel korter is dan bijvoorbeeld naar Saalbach. Het dorp is ook nog eens heel makkelijk bereikbaar. Dit alles maakt het gebied óók ideaal voor een korte skivakantie tussendoor. Vanaf het moment dat uw huurders de snelweg verlaten, bereiken ze het dorp in nog geen 15 minuten. Daardoor is deze weg bij sneeuwval snel weer beschikbaar en sneeuwvrij. En last but not least: Oostenrijk ligt centraal binnen Europa, dus qua verhuurmogelijkheden niet alleen interessant voor de Nederlanders en Belgen, maar ook voor Duitsers, Zwitsers en Oostenrijkers.

Meest gevarieerde skigebied van Oostenrijk

Vooral in de winter is er in Brand veel toerisme. Door de hoogteligging (1.300 m) en de sneeuwkanonnen die op alle pistes opgesteld staan is het een sneeuwzeker skigebied. Het sneeuwzekere Brandnertal wordt door velen bejubeld als het meest gevarieerde skigebied van Oostenrijk. Er zijn genoeg pistes voor zowel gevorderde skiërs als beginners, met prachtige en veel verschillende soorten afdalingen die beschut tussen de bomen liggen. Tussen het skiën door betekent dat dus bijkomen en genieten in een van de vele gezellige berghutten op de pistes. Het wordt gekenmerkt als een knus skigebied, waardoor het ook leuk is voor de niet-skiënde familie en voor gezinnen met kleine kinderen. Het gebied is overzichtelijk, maar toch afwisselend. Om naar hartenlust te sleeën, langlaufen en wandelen.

Brandnertal: een vier-seizoenen-bestemming

We schreven het al, ook in de lente, zomer en herfst is Brandnertal prachtig en is er genoeg te doen. Elk seizoen en elk jaar is er weer iets nieuws te ontdekken. Investeren in een vakantiewoning in Brandnertal betekent dus ook investeren in geluk! Leuke dingen om te doen zijn:

  • Zwemmen in het Alvierbad, een natuurlijk meer met een grote avontuurlijke speeltuin

  • De kabelbaan nemen die u naar een adembenemend uitzicht over de Lünersee brengt (één van de grootste en mooiste natuurlijke stuwmeren in de Alpen)

  • Blootsvoets lopen door de diverse Kneippbaden

  • Paardrijden

  • Wandelen, mountainbiken of fietsen door het prachtige berglandschap, terwijl u geniet van de rust en de schone lucht (in Brand zijn er talrijke gemarkeerde wandelpaden en mountainbikeroutes)

  • Golfen op de 18-holes golfbaan naast ons Aparthotel DELUXE in Brand

  • Tennissen

  • Boogschieten

  • Het dierenbelevingspad lopen bij Tierwelten Brandnertal

  • Wandelen naar de waterval ‘Kesselfall’

  • Het blotevoetenpad lopen bovenop de berg (Barfuß-Weg Brand)

  • Klimmen tussen de bomen in klimpark Kletterpark Brandnertal

  • Mountainbikepark

Een veilig alternatief voor sparen

Het toerisme buiten het skiseizoen is sterk in opkomst. Steeds meer Nederlanders, Belgen en Duitsers raken daardoor geïnteresseerd in de aankoop van een tweede huis in Oostenrijk. Doordat Oostenrijk EU-lid is, wordt er veel gedaan om toeristen te trekken en vast te houden. Daar plukt u als verhuurder de vruchten van! Tel daarbij op dat Oostenrijk een politiek stabiel land is en al langere tijd een evenzo stabiele huizenmarkt heeft. Dat maakt het kopen van een tweede woning in Oostenrijk tot een veilige investering en een goed alternatief voor sparen.

Vakantiewoning in Brandnertal kopen

Wilt u persoonlijk advies omtrent unieke investeringskansen, informatie over onze projecten, of wilt u een vakantiewoning in Brandnertal kopen? Onze adviseurs helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

aparthotel deluxe brand

Op een unieke, vierseizoenen centrumlocatie in Brand, wordt Aparthotel DELUXE Brand gerealiseerd. Voor wie overweegt een luxe appartement in een alpenresort in het Brandnertal te kopen, is dit een uitgelezen kans.