Persoonlijke rondleiding PUUR Exloo

De Heuvelrug-, Klimbos- en Sprokkelveldvilla’s zijn inmiddels uitverkocht en het grootste deel van de villa's is al volop in de verhuur. De hoge bezettingsgraad en de lovende reacties van zowel kopers als huurders, onderschrijven het succes van het nieuwe level in parkrecreatie.

Nieuw in verkoop: fase 2 van de Oerveldvilla's

Met Het Oerveld realiseren wij een vernieuwende aanvulling op Familieresort PUUR Exloo. We spelen met deze buitenhuizen in op de toenemende animo voor luxe vakantiewoningen met de nieuwste trends op het gebied van verblijfsrecreatie inbegrepen.

We creëren een bijzonder stukje PUUR Exloo, waar het heerlijk toeven is voor gezelschappen, die gesteld zijn op kwaliteit. In het Oerveld staan 6- en 8-persoons villa’s in een brinksetting geïnspireerd op de Drentse Brinken; dit zijn de van oorsprong open ruimtes met gras en eikenbomen waar het vee werd verzameld en die later uitgroeiden tot gezellige ontmoetingspleinen midden in het dorp. 

Persoonlijke rondleiding op afspraak

Onze Salesmanager Anja Balder-Seubers maakt graag een afspraak met u in Exloo om u over PUUR Exloo te informeren tijdens een persoonlijke rondleiding. U bent van harte welkom in het verkoopcentrum van PUUR Exloo aan de Valtherweg 36 te Exloo.

Om u alle aandacht te kunnen geven, vragen wij u vooraf telefonisch een moment te reserveren bij Salesmanager Anja Balder-Seubers. Zij is bereikbaar op +316 213 70 332 of via aseubers@kontourvastgoed.nl. Het door u besproken moment is exclusief voor u, dus er zijn geen andere bezoekers aanwezig.

Meld u zich hier aan voor een persoonlijke rondleiding:

Aanmelden? Neem dan contact met ons op. Ontvangt u liever eerst informatie? Dan kunt u dat hier aangeven.

Puur Exloo

Gasten beoordelen Familieresort PUUR Exloo met een 9,1

Dat Familieresort PUUR Exloo een vliegende start kende en inmiddels bewezen hét nieuwe level in parkrecreatie is, dat bevestigen niet alleen kopers, maar ook huurders van de luxe vakantievilla’s in Drenthe.

Lees artikel

Kontour als ontwikkelpartner

Op zoek naar een partner voor de ontwikkeling van uw grond tot een hoogwaardige recreatiebestemming? Kontour Vastgoed heeft jarenlange ervaring als ontwikkelpartner van gemeenten en particuliere grondeigenaren. Met onze projecten richten we ons op het hogere segment en geven we de omgeving een kwaliteitsimpuls.