Nog maar 2 exclusieve 8-persoonvilla’s in Drenthe in de verkoop

Binnenkort starten wij weer met de bouw van een aantal exclusieve villa’s op Familieresort PUUR Exloo in Drenthe. Deze Sprokkelveldvilla’s worden in drie varianten gebouwd: 6-, 8- en 10 persoonsvilla’s. Van de 8-persoons variant zijn er nu nog slechts twee voor de verkoop beschikbaar. Deze indrukwekkende onder architectuur gebouwde villa is uitermate geschikt voor de verhuur en biedt u daarmee een aantrekkelijk rendement. De eerder gebouwde Heuvelrug- en Klimbosvilla’s bewezen het succes al van dit nieuwe level in recreatievastgoed. De aankoop van een Sprokkelveldvilla is een waardevaste investering door de mix van bewezen rendement, een toplocatie en hoogwaardige kwaliteit.

Onder architectuur gebouwde villa’s

Kontour Vastgoed bouwt in verschillende fases op Familieresort PUUR Exloo. De luxe villa’s bevinden zich vlakbij het Fletcher Hotel waarvan de faciliteiten ook door huurders van de villa’s gebruikt kunnen worden. Het hotel krijgt binnenkort een complete metamorfose; het restaurant wordt vóór de Kerstdagen nog gerestyled en er komt een buitenbad bij. Alle villa’s op Familieresort PUUR Exloo worden onder architectuur gebouwd en zijn in perfecte harmonie met de omringende natuur. Het sluit aan bij de doelstelling van het PUUR Exloo-concept: je thuis voelen. Dat concept slaat aan, zeker nu steeds meer mensen hun vakantie in eigen land doorbrengen. Afgelopen zomer gingen de Heuvelrugvilla’s en Klimbosvilla’s in de verhuur met vanaf dag één een optimale bezetting en lovende reacties van de huurders. De verhuur van de villa’s zijn in handen van Landal GreenParks; een gerenommeerde partij met ruime ervaring in binnen- en buitenland. U heeft er als koper dus geen omkijken naar en profiteert direct van een goed rendement.

Duurzame bouw als waardevaste investering

De bouw van de Sprokkelveldvilla’s start binnenkort al. De met riet bedekte 8-persoonsvilla’s zijn gemaakt van natuurlijke materialen met een authentieke uitstraling. De bouw heeft een duurzaam karakter door het gebruik van kwalitatieve materialen en een hoogwaardige afwerking. Alle villa’s op het resort zijn voorzien van vloerverwarming en een lucht-warmtepomp en zo zijn er meerdere duurzame keuzes gemaakt. Familieresort PUUR Exloo beschikt niet voor niets over het Green Key-certificaat: hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en de zakelijke markt. Dit bevestigt dat we milieuvriendelijk te werk gaan, zonder dat onze kopers en gasten in hoeven te leveren op comfort en kwaliteit.

Luxe uitgeruste 8-persoonsvilla

De interieurs van de villa’s zijn exclusief voor PUUR Exloo ontworpen. De natuurlijke materialen en kleuren zorgen voor een warme en luxe uitstraling. De hal op de begane grond biedt toegang tot een luxe uitgeruste woonkeuken, die voorzien is van een Quooker en alle denkbare gemakken. De ruime keukentafel nodigt uit tot gezellig samen tafelen, maar dat kan ook op de overdekte veranda die met een schuifpui toegankelijk is. Door de grote raampartijen is er steeds de verbinding met buiten en oogt de royale living licht en ruimtelijk. Op de begane grond bevindt zich een masterbedroom met een en suite badkamer voorzien van een rainshower en sauna.

Op de eerste verdieping zijn er twee royale slaapkamers, een bedstee (die als volwaardige slaapkamer voor twee personen dienstdoet) en twee badkamers. De eerste badkamer is voorzien van een bad, rainshower en dubbele wastafel. De tweede is en suite en heeft een wastafel, rainshower en toilet. Daarnaast is er nog een apart toilet op de overloop. Kortom, een heerlijk vakantiehuis voor een verblijf met vrienden en/of familie, dat voldoende ruimte en privacy biedt aan een ieder.

Buiten kunt u optioneel nog voor een berging kiezen. Ideaal voor de fietsen, waarmee de prachtige omgeving verkend kan worden!

Nú investeren in een luxe vakantiewoning

Over elke villa op Familieresort PUUR Exloo is tot in detail nagedacht. Profiteer nu van deze unieke kans op een waardevaste investering en dus op korte termijn van een zeer aantrekkelijk rendement. Er zijn nog slechts twee 8-persoons Sprokkelveldvilla’s in Exloo beschikbaar. Lees hier meer over deze luxe vakantiewoning of neem contact op met onze Salesmanager Anja Seubers voor het plannen van een persoonlijke rondleiding en bezichtiging van de villa’s.