Het Sprokkelveld

De koop van een Sprokkelveldvilla is een waardevaste investering door de mix van bewezen rendement, een toplocatie en hoogwaardige kwaliteit.

Sprokkelveld Villa PUUR Exloo
Kontour: Beeldtaal
Logo PuurExloo woordmerk CMYK

De Sprokkelveld villa's

Het Sprokkelveld bestaat uit zeer luxe uitgeruste zes-, acht- en tienpersoons villa’s. De met riet gedekte villa’s zijn gemaakt van hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke materialen met een authentieke uitstraling. De traditionele bouw en elementen als Lariks houten spanten en grote raampartijen zorgen voor een sfeervolle, warme uitstraling. Het sluit aan bij de doelstelling van het PUUR Exloo-concept: thuis voelen.

Volledig gestoffeerd en ingericht opgeleverd De interieurs van de villa’s zijn speciaal voor PUUR Exloo ontworpen. Ze hebben een warme uitstraling met een subtiele designertouch. Door het gebruik van natuurlijke materialen en tinten zijn de interieurs sfeervol en tijdloos. De materialen en meubelen zijn speciaal geselecteerd op geschiktheid voor de verhuur; ze zijn sterk, duurzaam en gemakkelijk in onderhoud.

De perfecte ligging

Op de flank van het historische natuurgebied de Hondsrug geniet u vanaf het resort van weergaloze vergezichten. U loopt zo de prachtige Drentse natuur in! Alle villa’s bevinden zich op een autoluw terrein op het resort. Ze liggen op ruime afstand van elkaar en zijn omgeven door veel groen. Privacy in en om de villa’s is daarmee geborgd.