volledige regie

Er komt best wat kijken bij het aankopen van een eigen recreatievilla. Het is fijn wanneer het kopen van een villa een plezierige ervaring is, waarvan u kunt genieten en waarop u tevreden kunt terugkijken. Daarom helpen wij u graag bij het hele proces. Van oriëntatie tot financieel advies en alles daartussenin. Bij iedere stap voorzien wij u van deskundig advies op maat. Zo ontzorgen wij u en kan het genieten beginnen.

Wij hebben de regie over ieder aspect van de projectontwikkeling en bouw. Van de selectie van de locatie tot aan de ontwikkeling van het uiteindelijke project. Wij zijn bij Kontour Vastgoed dus altijd op de hoogte van alle details als het gaat om uw vakantievilla.

Conceptontwikkeling

De visie voor de conceptontwikkeling begint al bij het selecteren van de locatie. Wat heeft de omgeving te bieden om een 'next level' vakantiebeleving te bieden?

Kontour Vastgoed legt de lat op alle vlakken hoog. Of het nu gaat om duurzaamheid, energiezuinigheid, services of beheeroplossingen. Tegelijkertijd gaan we voor authentiek en tijdloos. Want alleen alles wat blijvend is staat wat ons betreft voor Value for Life.

van aankoop tot oplevering

Om tot de hoogwaardige kwaliteit te komen waar wij voor staan, houden wij niet alleen regie over het hele projectontwikkelproces, maar ook over het aankooptraject. Door onze jarenlange ervaring weten wij namelijk wat onze kopers wel en vooral ook wat ze níet willen.

Om tot de beste keuzes voor een investering te komen, hanteren we een persoonlijke aanpak. Heeft u een vraag omtrent de aankoop van uw vakantievilla? Bel, mail of app ons gerust. Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak bij u thuis of plannen we een bezichtiging op locatie. Ook ná oplevering zijn we er voor u. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Verhuur en exploitatie

Verhuur en exploitatie

De manier waarop de verhuur en exploitatie voor uw vastgoed zijn ingericht, is bepalend voor het commerciële succes van uw belegging. Wij richten het zo in dat uw bezit altijd tiptop in orde is en het beloofde rendement wordt gerealiseerd, zonder dat u daar omkijken naar heeft. Daarom heeft Kontour Vastgoed speciale aandacht voor de selectie van de juiste verhuur- en beheerpartijen.

Ook investeren wij in de ontwikkeling van slimme (digitale) serviceconcepten, zoals een bestelapp en keyless entry. Zo zorgen we ervoor dat de gastbeleving altijd van het hoogste niveau is.

Kontour als ontwikkelpartner

Op zoek naar een partner voor de ontwikkeling van uw grond tot een hoogwaardige recreatiebestemming? Kontour Vastgoed heeft jarenlange ervaring als ontwikkelpartner van gemeenten en particuliere grondeigenaren. Met onze projecten richten we ons op het hogere segment en geven we de omgeving een kwaliteitsimpuls.