“Drie generaties in een villa op Familieresort PUUR Exloo. Wat hebben we genoten!"

Karin bezocht met haar dierbaren Familieresort PUUR Exloo. Enthousiast deelt ze haar ervaring met ons:

"Afgelopen weekend waren we met drie generaties - ouders, dochter, schoonzoon en kleindochter - in een villa op Familieresort PUUR Exloo. Wat hebben we genoten!

Hartverwarmende ontvangst

De receptieloze ontvangst was hartverwarmend. Zo werden we ontvangen met een welkomstpakket met Drentse specialiteiten; waren de bedden opgemaakt, stonden de Rituals flesjes in iedere badkamer en zaten de waxinelichtjes al in de houders. Wat een goed begin. 

Een familieresort dat zijn weerga niet kent

Dit resort met luxe villa’s kent zijn weerga in Nederland niet. PUUR Exloo ligt in een mooie natuurlijke omgeving. Vanuit onze duurzaam gebouwde villa wandel je zo het bos in. Mijn dochter van 18 jaar zei: “Je komt echt tot rust in de villa en het is van alle gemakken voorzien. Als je in een van de villa’s zit, hoef je je nergens druk over te maken, want er is een goede uitrusting in de keuken. Ook ziet het er stijlvol uit. Een Quooker, inductieplaat, Nespresso machine en Sonos speaker zorgen voor een luxe uitstraling. Ook mijn ouders gaven aan: "Dat was puur genieten! Wat een luxe, comfortabele villa." Er was letterlijk aan alles gedacht. En het was brandschoon. Het toppunt van ontspannen en verwennen: luxe badkamers met sauna en infrarood douche. Kortom: een fantastische ervaring om niet snel te vergeten! Het huis is ruim opgezet zodat we er makkelijk met elkaar in konden verblijven en er ook ruimte was om je even terug te trekken. “De afwerking van de villa is perfect.”, aldus mijn kritische (technische) man. Een kleine verbetertip is de bewegwijzering naar de ingang van het resort zelf en naar de villa’s zelf op het terrein.

We hebben urenlang gepraat tijdens het ontbijt, het diner en borreltijd. Die verbinding ontstond vanzelf in deze omgeving waar alles er gewoon was, zowel binnen als buiten de villa. Zo hebben we een lange route over de Hondsrug gewandeld; een prachtige natuurlijke omgeving. Op de origineel vormgegeven belevingskaart van de regio staat wat er allemaal nog meer te doen is in de buurt van PUUR Exloo. Daar kwamen wij nu niet aan toe. De tijd vloog om. Al met al een top weekend gehad!"

Michel en Kim

“Investeren in een vakantiewoning op PUUR Exloo bleek een schot in de roos.”

Lees artikel