"Toen wij langs de modelvilla’s reden, waren we direct verkocht. Dat robuuste hout, de mooie rieten kap, prachtig!"

Toen het echtpaar Van Zegveld anderhalf jaar geleden langs de modelvilla’s van Familieresort PUUR Exloo reed, waren zowel de heer als mevrouw Van Zegveld direct onder de indruk. Ze stopten, stapten het verkoopcentrum in en voerden een eerste gesprek dat, gevolgd door vele andere, uiteindelijk heeft geleid tot de aankoop van een Bosrand villa op Familieresort PUUR Exloo. We vroegen het echtpaar hoe zij terugkijken op de aanloop naar hun investering toe en hoe het is om een luxe tweede woning in Drenthe te hebben.

Vakantievilla van hoogwaardige materialen

“Wij hadden achteraf al weleens een advertentie van Familieresort PUUR Exloo gezien, maar toen wij langs de modelvilla’s reden, waren we direct verkocht. Dat robuuste hout, de mooie rieten kap, prachtig! Na die eerste kennismaking zijn wij ons verder gaan verdiepen in dit project. We lazen niet alleen meer over PUUR Exloo en over Drenthe, maar ook over Kontour Vastgoed, die dit project ontwikkelt. We voerden verschillende gesprekken en kregen een rondleiding in één van de modelwoningen. Daar werd ons enthousiasme alleen maar groter; niet alleen de bouwmaterialen, maar ook het interieur en de afwerking zijn van uitstekende kwaliteit. Precies waar wij naar op zoek waren!”

Een vakantiehuis als investering

De heer Van Zegveld: “Ik werk nu niet meer, maar ik was altijd ondernemer. Met de lage rente, is een tweede woning een waardevaste investering. Uiteindelijk was het puur toeval dat we bij Familieresort PUUR Exloo uitkwamen, maar in deze regio waren wij al eens eerder geweest en we vinden het hier prachtig. De mooie natuur, de rust, maar ook de mentaliteit van de mensen hier. Het is hier heel gemoedelijk en ongedwongen. Je komt makkelijk met de Drent in gesprek.”

De inrichting van een tweede woning

Mevrouw Van Zegveld: “Wij kregen het aanbod om in een 8-persoons modelvilla te overnachten. Dat was niet alleen erg leuk, maar het gaf ons ook inzichten met betrekking tot een aantal details voor onze eigen villa. Wij hebben gekozen voor een 8-persoons Bosrand villa voor eigen gebruik en kregen de ruimte om zelf naar meubels te kijken. Het comfort was voor ons namelijk heel erg belangrijk. Zo wilden wij graag een hogere toiletpot en vonden wij de bedstee in de modelvilla erg mooi, maar voor ons niet praktisch. Dat was geen probleem. Er werd door het team van Kontour Vastgoed enorm goed meegedacht met ons. Er werd een stukje van een andere kamer afgesnoept en er kwam een dakkapel. Perfect! Een goede voorbereiding is het halve werk zeggen ze. Nou, dat hebben wij aan den lijve ondervonden. Er was zoveel geduld en aandacht tijdens én na het verkooptraject. Niets was te gek!

Unieke formule en faciliteiten in Exloo

Eind 2018 was de aftrap van de bouw. Een mijlpaal en een unieke gelegenheid om bij te mogen zijn. De burgemeester was er ook! Het was bijzonder om tijdens onze bezoekjes steeds te kunnen zien hoe de bouw vorderde. Onze villa werd opgeleverd in december 2019. We zijn hier nu al meerdere keren geweest. Onze kinderen en kleinkinderen ook. Vanaf onze tuin loop je zo het bos in. Fantastisch! We hebben hier de verjaardag van mijn man gevierd met 12 personen. Een deel van ons gezelschap sliep bij ons in de villa en een deel in het naastgelegen Fletcher Hotel. Ideaal! Wij sliepen daar zelf ook tijdens onze bezoeken in de bouwperiode. Er werken lieve mensen en het is er mooi ingericht. Je kunt er heerlijk eten, maar ook bowlen en zwemmen. Dat vinden de kleinkinderen natuurlijk hartstikke leuk!”

“Buitenverlichting, afval, tuinbeheer en zelfs schoonmaak, we hebben er allemaal geen omkijken naar. We zijn hier soms wel 2 of 3 weken achter elkaar. Het is hier echt heel erg fijn. Wij wonen met heel veel plezier in Limburg, maar een tweede woning in Drenthe kunnen wij iedereen aanraden!”

Jetske

Luxe vakantievilla in Nederland

Jetske en haar man kochten in 2019 een luxe vakantievilla. Hun keuze viel op een 8-persoons Heuvelrugvilla op Familieresort PUUR Exloo.

Lees artikel

Bekijk de projecten die Kontour Vastgoed op dit moment in verkoop heeft.

Alle projecten van Kontour Vastgoed kenmerken zich door onze unieke signatuur waarbij kwaliteit en comfort voorop staan. In combinatie met de unieke locaties in zowel binnen- als buitenland, zorgt dit ervoor dat Kontour Vastgoed onderscheidende vastgoedprojecten met waardevol en waardevast vastgoed kan realiseren.