“Verhuren of vakantie vieren.”

Tijdens hun zoektocht naar een vakantiewoning, overwogen Joost en Nicole heel wat opties. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Uiteindelijk kozen zij voor een luxe vakantievilla in Drenthe, op Familieresort PUUR Exloo. Onlangs brachten ze een week door in hun nieuwe vakantiewoning. Even ervaren, waar hun huurders binnenkort terecht komen. We vroegen ze naar hun ervaring.

Een vakantiewoning voor de verhuur

“We waren al een tijdje op zoek naar een vakantiewoning voor de verhuur. Na een zoektocht in binnen- en buitenland, belanden we uiteindelijk online bij het project PUUR Exloo. Vooral de prijs-kwaliteit verhouding van deze woning sprak ons erg aan. Dát en het te behalen rendement, want ook die factor was voor ons een belangrijk onderdeel in onze beslissing om voor PUUR Exloo te kiezen. Het totaalplaatje klopte gewoon!”

Op vakantie in je eigen vakantiewoning

“De testweek met ons gezin in onze eigen vakantiewoning was ontzettend leuk. We hadden geluk met het weer, dat was echt fantastisch. En het huis was dat ook! We hebben de omgeving goed verkend: zo zijn we twee dagen op pad geweest met de fiets en maakten wij heerlijke wandelingen met de hond. Er zijn daar prachtige meertjes in de omgeving en er is van alles te doen. We hebben ons goed vermaakt! Ook hebben we de natuur een dagje verlaten om naar de stad Groningen te gaan. Een afwisselende vakantieweek, Heerlijk!”

Drenthe als vakantiebestemming

“Wij wonen in Amersfoort. Zo’n 1,5 uur rijden van Exloo. Prima te doen qua afstand dus. We wonen daar ook heel fijn: niet direct in de hectiek van Amsterdam, maar het is er ook niet zo rustig als in Drenthe. Wij vinden Drenthe en de directe omgeving echt ontzettend leuk. Zelfs onze kinderen – twee pubers – waren erg enthousiast. In deze omgeving kom je echt meer tot rust dan thuis en ook al hebben we bij ons in de omgeving ook wel natuur: hier is het weer nét even anders.”

Verhuren of vakantie vieren?

“We hebben deze woning vooral als investering gekocht. We zetten dus vooral in op de verhuur, die trouwens volledig gefaciliteerd wordt. We hebben er als eigenaar echt geen omkijken naar. Mocht de woning een keer een weekje vrij zijn, dan gaan wij er zeker zelf weer naar toe. Het was namelijk echt genieten en wij kunnen iedereen een vakantie in Drenthe aanraden!”

Familie Pleij

“Dit is zeker een resort dat wij vaker gaan bezoeken. Alles klopte gewoon.“

Lees artikel

Bekijk de projecten die Kontour Vastgoed op dit moment in verkoop heeft.

Alle projecten van Kontour Vastgoed kenmerken zich door onze unieke signatuur waarbij kwaliteit en comfort voorop staan. In combinatie met de unieke locaties in zowel binnen- als buitenland, zorgt dit ervoor dat Kontour Vastgoed onderscheidende vastgoedprojecten met waardevol en waardevast vastgoed kan realiseren.