“Investeren in een vakantiewoning op PUUR Exloo bleek een schot in de roos.”

Michel van Troost en partner Kim waren voornemens te gaan beleggen. Van een kennis kregen ze de tip om eens naar een vakantiewoning als investeringsmogelijkheid te kijken, want aan kennis over handelen in aandelen en de rust om hier mee aan de slag te gaan ontbrak het ze. Investeren in een vakantiewoning op PUUR Exloo bleek een schot in de roos, vertellen ze.

Slim investeren met gegarandeerd rendement

“We hebben het geluk te beschikken over de financiële middelen om te gaan investeren. We kozen voor zekerheid, namelijk voor een woning met een gegarandeerd rendement. We hebben deze 6-persoons vakantievilla op PUUR Exloo dus primair gekocht voor de verhuur en niet zozeer om er zelf vaak in te verblijven. Hoewel we wel heel erg enthousiast zijn over het park en de woningen! Dus we sluiten niet uit dat we hier in de toekomst toch met enige regelmaat tijd zullen doorbrengen.

Een vakantiewoning kiezen

Het grappige is dat we eigenlijk op zoek waren naar een vakantiewoning aan de kust. Ja, en hoe we toen in Drenthe zijn uitgekomen? Simpelweg door Google! Online spraken het park, het rendement en de uitstraling van de woningen ons al erg aan, maar toen we een kijkje gingen nemen waren we echt verkocht! We voelden ons direct prettig in Exloo en de bouwwijze van de woningen is iets wat je op andere parken toch écht niet tegenkomt. Het is geen doorsnee woning; door de traditionele bouwwijze, de luxe faciliteiten en het feit dat gasten gebruik kunnen maken van de faciliteiten van het Fletcher Hotel maakte voor ons het plaatje compleet. Daarnaast is de grond hier ook eigendom - je pacht dus niet - en dat is een groot pluspunt.

Eropuit in Drenthe

Je hebt ons misschien wel voorbij zien komen in het programma Way of Living (aflevering I en aflevering II) op RTL 4. Daar heb je kunnen zien dat we al heel wat leuke activiteiten hebben mogen ontdekken in Drenthe. Van rijden op een elektrische scooter tot het bezoeken van een heus adventure park. En natuurlijk was er ook aandacht voor de inwendige mens: bij Restaurant De Gaffel zijn we heerlijk in de watten gelegd. Echt vakantie dus!

Tips als je wilt investeren in een vakantiewoning

Wij zijn tijdens onze zoektocht naar een vakantiewoning als investering op verschillende parken gaan kijken. Alleen op die manier krijg je gevoel bij de omgeving, bij de huizen… Het is echt zaak om goed na te denken over wat je mooi vindt, maar voor ons was het juist de kunst om onze eigen smaak opzij te zetten en er wat zakelijker tegenaan te kijken. Het is immers een investeringsobject en niet je nieuwe woning. Toch hadden wij het geluk dat bij PUUR Exloo onze smaak én het concept van een investering met gegarandeerd rendement samen kwamen. Daar zijn we uiteindelijk dus ook voor gevallen. De goede begeleiding vanuit PUUR Exloo en Kontour Vastgoed droeg hier trouwens zeker aan bij. Dankzij hun persoonlijke benadering voelden we ons echt dé bezoeker en niet één van de velen. Dat is wel zo fijn als je een substantiële investering gaat doen!”

Familie Pleij

“Dit is zeker een resort dat wij vaker gaan bezoeken. Alles klopte gewoon.“

Lees artikel
Van Zegveld

"Toen wij langs de modelvilla’s reden, waren we direct verkocht. Dat robuuste hout, de mooie rieten kap, prachtig!"

Robuust hout, mooie rieten kappen, hoogwaardige materialen en dito afwerking. Dit echtpaar investeerde in een luxe villa in Drenthe.

Lees artikel

Bekijk de projecten die Kontour Vastgoed op dit moment in verkoop heeft.

Alle projecten van Kontour Vastgoed kenmerken zich door onze unieke signatuur waarbij kwaliteit en comfort voorop staan. In combinatie met de unieke locaties in zowel binnen- als buitenland, zorgt dit ervoor dat Kontour Vastgoed onderscheidende vastgoedprojecten met waardevol en waardevast vastgoed kan realiseren.