“Dit is zeker een resort dat wij vaker gaan bezoeken. Alles klopte gewoon.“

Sander bracht met zijn gezin in de herfstvakantie een lang weekend door in een Heuvelrugvilla op Familieresort PUUR Exloo. We vroegen hem hoe zij terugkijken op dat weekend.

“Wij waren al eens eerder in Drenthe geweest, in een vakantiehuisje. Maar dit was absoluut een andere beleving. Wij wonen zelf in Utrecht, een totaal andere omgeving. De Drentse natuur is verrassend mooi.

Met kinderen van 3, 8 en 10 wil je lekker naar buiten – en dat hebben we dus ook gedaan – maar een comfortabel huis is dan ook heel waardevol. We hebben vanwege het typische herfstweer ook wat uurtjes in de vakantievilla doorgebracht. Lekker relaxen en spelletjes doen. Dan is zo’n luxe villa echt een feestje; prachtig ingericht, fantastische bedden, een sauna, het is van alle gemakken voorzien. Een heerlijk familiehuis!

We hebben gewandeld, zijn uit eten geweest en hebben omliggende dorpen bezocht. De kinderen hebben gezwommen in het naastgelegen Fletcher Hotel. En wij hebben gebruik gemaakt van de broodjesservice van de bakker: we bestelden online het ontbijt en de volgende ochtend werden keurig op tijd verse broodjes van de warme bakker bezorgd. Perfect!

Onze kinderen vonden het er heerlijk. De mooie glooiende omgeving, is zó anders dan de rest van Nederland. We hadden ons er ook makkelijk een week kunnen vermaken. Ondanks dat het resort goed bezet was, was er voldoende privacy. De kavels zijn ruim opgezet en door de speelse ligging van de villa’s kijk je niet bij elkaar naar binnen.

Dit is zeker een resort dat wij vaker gaan bezoeken. Alles klopte gewoon. Zo’n villa is ook ideaal voor een weekend met alleen volwassenen. De keuken leent zich perfect voor een avond koken en uitgebreid tafelen. Je kunt het zo gek niet bedenken, het was er; een meer dan complete en luxe keuken. Maar we hebben nu al gezien dat je hier in de omgeving op culinair gebied ook niets tekort komt. Dus ook dát is een reden om hier nog eens terug te komen!”

Ook vakantie vieren in deze villa? Boek hier!

Familie Teeuw

"Stabiel beleggen in een tweede woning."

“Het stabiele karakter van de investering en het gegarandeerde rendement zijn voor ons een goede keuze gebleken.”

Lees artikel

Bekijk de projecten die Kontour Vastgoed op dit moment in verkoop heeft.

Alle projecten van Kontour Vastgoed kenmerken zich door onze unieke signatuur waarbij kwaliteit en comfort voorop staan. In combinatie met de unieke locaties in zowel binnen- als buitenland, zorgt dit ervoor dat Kontour Vastgoed onderscheidende vastgoedprojecten met waardevol en waardevast vastgoed kan realiseren.