Westzaan - De Zeilenmaker


Aan een historisch pad, nabij het oude “monumentale” dorpslint van Westzaan, komen 10 prachtige, nieuwe woningen in landelijke Westzaanse stijl. De tien luxe woningen zijn vrijstaand of geschakeld en liggen met een omheinde voortuin aan de Zeilenmakersstraat.

De woningen hebben een privé oprit met een parkeerplaats op eigen terrein. Aan de achterzijde zijn de woningen royaal gelegen aan de brede Weelsloot en georiënteerd op het zuiden. Door de woningen ten opzichte van elkaar te verspringen en te verdraaien en door meerdere woningtypes toe te passen met een gevarieerd kleur, materiaal- en detailgebruik ontstaat er een gedifferentieerd, levendig en aantrekkelijk straatbeeld dat naadloos aansluit op de historische dorpskern van Westzaan.

Lees meer

Specificaties


Locatie Aan het water
Kenmerken 10 vrijstaande woningen
Traditioneel gebouwd in Zaanse stijl
Hoogwaardige afwerking
Indeling op maat
Info Kijk voor meer informatie over dit project op http://www.dezeilenmaker.nl

Omgeving

De stijlvolle woningen zijn geïnspireerd op de monumentale woningen in het Zaanse dorp. Herkenbare elementen van deze karakteristieke woningtypes zijn terug te vinden in het ontwerp. De hoofdvorm bestaat uit een hoge statige onderbouw. Daarboven ligt een hoge steile kap met fraai gevormde topgevels en dakkapellen.