Ballum, Ameland - De Heideparel


Wellnessvilla De Heideparel dankt haar naam aan de fraaie omgeving: het Heideveld, dat ter hoogte van het dorpje Ballum ligt. Een locatie waar zon, zee, strand en duin elkaar vinden. Waar luxe en praktisch comfort hand in hand gaan.

Vanuit Villa Heideparel loopt u door de duinen direct naar zee. De villa beschikt over een exclusief eigen terrein met voldoende beschutting om heerlijk te kunnen relaxen, zonnen, spelen en is volkomen veilig voor kinderen. U loopt zo naar het Ballumer Bos en het natuurgebied waar de schotse hooglanders grazen in de duinen. Villa Heideparel heeft voldoende ruimte om 3 auto’s te kunnen parkeren op eigen terrein. Voorzien van 3 zonterrassen, eigen vrijstaand badhuis, speelhuisje en schommel voor de kinderen. De ruime tuin ligt op het zuiden en biedt optimale privacy. Typisch een landhuis met klasse, warme sfeer en het pure eilandgevoel met topvoorzieningen voor de verwende gast. Een locatie waar zon, zee, strand en duin elkaar vinden

Lees meer

Specificaties


Locatie Op uniek Waddeneiland
Kenmerken Traditioneel gebouwd met degelijke materialen
Hoogwaardige afwerking
Compleet ingericht
Info Neem voor meer informatie contact op met Kontour

Interieur

Villa Heideparel heeft 5 slaapkamers, waarvan een slaapkamer is voorzien van een romantische bedstee. De kinderen vechten erom om wie hun vriendje of vriendinnetje uit mogen nodigen om dit mee te maken. Slapen in de romantische Bedstee waar hun dromen werkelijkheid worden. De meeste slaapkamers zijn voorzien van moderne flat screen tv’s zodat u morgens al direct weet wat voor weer het wordt en welke activiteiten op Ameland actueel zijn.