Watervilla's Friese meren


Watervilla's Friese Meren ligt op een unieke locatie direct aan het Tjeukemeer nabij het Friese dorpje Delfstrahuizen. Het kleinschalige plan is niet alleen vanwege de ligging direct aan het meer bijzonder.

De rietgedekte villa’s bevinden zich op ruime kavels en zijn op ruime afstand van elkaar gelegen. Ze bieden daarmee rust en privacy. De villa’s liggen stuk voor stuk aan het water en zijn voorzien van een eigen aanlegsteiger. Door de royale indeling, luxe afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen staan de villa’s garant voor een heerlijke tijd met familie en vrienden. Meer informatie over dit project vindt u op: www.watervillasfriesemeren.nl

Lees meer

Specificaties


Locatie In Fries Merengebied
Kenmerken 50 luxe watervilla’s
Hoogwaardige afwerking
Compleet ingericht
Professionele verhuur en beheer
Info Kijk voor informatie over dit project op http://www.watervillasfriesemeren.nl

Omgeving

De watervilla's liggen aan de rand van het pittoreske tweelingdorp Delfstrahuizen/Echtenerbrug. Het dorp biedt alle voorzieningen voor een onbezorgde vakantie. De in de directe omgeving van het plan liggende plaatsen Heerenveen, Wolvega en Lemmer bieden aanvullende voorzieningen en recreatieve mogelijkheden.

Interieur

Kenmerkend voor dit plan is het hoge afwerkingsniveau van de watervilla's. Dat is onder meer terug te zien in mooi afgewerkte wanden en plafonds, luxe inbouwkasten, strak schilderwerk en hoogwaardig sanitair en tegelwerk. Details als hoge plinten, elegante houten trapleuningen en balustrades geven de villa een stijlvolle kwaliteitsuitstraling. Keuken en badkamers zijn gemaakt van sfeervolle, degelijke materialen en voorzien van alle gemakken.