Waterlodges Friese meren Balk

Op een unieke locatie in Friesland vlakbij het water, ontwikkelt Kontour prachtige luxe waterlodges met een eigen ligplaats.

Waterlodge full option
Kontour: Beeldtaal
wk

Uw eigen vakantieverblijf in het mooiste merengebied van Nederland

In Balk ontwikkelt Kontour 55 waterlodges met een eigen ligplaats. De lodges worden gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van een luxe keuken, 2 badkamers en hoge plafonds. De lodges liggen op royale kavels (ruim 420 m2) en worden zo duurzaam mogelijk gebouwd. Uiteraard worden de lodges voorzien van zonnepanelen.

De verwachte verkoopdatum is maart 2023. Wilt u op de hoogte blijven van dit prachtige project? Vult u dan het contactaanvraagformulier in, dan brengen we u op de hoogte zodra het project in verkoop is.

Alles binnen handbereik

Enerzijds gelegen aan het Slotermeer, anderzijds aan De Luts, is Balk en daarmee uw waterlodge, de perfecte uitvalsbasis voor een gevarieerde vaarroute te midden van een nog veel uitgestrekter watergebied. U kunt hier alle kanten op. Vanaf uw aanlegsteiger vaart u zo naar Woudsend, Heeg, Koudum, Langweer, Sloten, Sneek, Lemmer of richting één van de vele Friese meren. Een betere uitvals- basis voor het verkennen van het mooiste watergebied van Nederland is er niet.

Interieur waterlodges
Anja

Investeren in dit project?

Wilt u zich liever persoonlijk laten informeren over onze projecten en de mogelijkheden om te investeren in uw eigen vakantievilla? Wij geven u graag een rondleiding op locatie voor een bezoek aan onze modelvilla’s. Een informatief gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor is uiteraard ook mogelijk. Bel of mail gerust met ons salesteam. We zien ernaar uit u te ontmoeten.

Bel 06 21 37 03 32 voor een vrijblijvend gesprek of mail naar aseubers@kontourvastgoed.nl

Schrijf u direct in

Investeren?

Meer informatie