Eillandvilla's Ameland

Kontour Vastgoed realiseert regelmatig rietgedekte recreatievilla’s op Ameland. Een heerlijke, unieke plek omringd door strand, zee en duinen.

Projecten Ameland Kontour-22
Kontour: Beeldtaal
Logo-Eilandvillas

Investeren in een luxe villa op Ameland

Kontour Vastgoed realiseert regelmatig rietgedekte recreatievilla’s op Waddendiamant Ameland. De villa’s worden gerealiseerd in nauwe samenwerking met bedrijven die de hoogste kwaliteit kunnen realiseren. Samen realiseren wij uw droomvilla op Ameland waarbij het ontwerp en uw wensen in harmonie worden ontwikkeld met respect voor de natuur.

Interieur ameland

Ameland

Ameland. De diamant van de Waddeneilanden. Een heerlijke, unieke plek waar u omringd door strand, zee en duinen, uw vrije tijd met familie en vrienden kunt doorbrengen; lekker uitwaaien en samen genieten van die typische Amelandse eilandsfeer.

Ameland is goed bereikbaar. Vanaf het Friese Holwerd bent u er met de veerboot binnen 45 minuten. Met vliegveld Ballum is ook een aankomst op het eiland per vliegtuig een mogelijkheid.

AopZ Parel van Nes 19 09 2015 068
BFO kontour poortvannes AML 0481 kopie
BFO kontour beach34 AML 0913
ABC2286
Projecten Ameland Kontour-1
Kontour-visual

Investeren in een vakantiewoning in Nederland

Toerisme in Nederland neemt enorm toe aan populariteit. Dit is dus bij uitstek hét moment om u te oriënteren op de mogelijkheden om te investeren in waardevast en waardevol vastgoed. Wij maken graag een afspraak met u om u persoonlijk te informeren en eventueel rond te leiden op onze projecten. Laat u hier uw gegevens achter, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Inschrijven