Buren, Ameland - Villa Helmduyn


De villa is voorzien van een royale wellnessruimte in het souterrain en bovendien een extra slaapkamer. Ook is een aparte tv-kamer beneden in het souterrain te vinden, zodat er veel privacy is ook als je met een grote groep of familie bent.

De grote woonkamer is gekoppeld aan een groot terras zodat binnen buiten wordt en buiten binnen. Uiteraard ontbreekt een luxe keuken niet met ruimte voor een familietafel. De keuken is van degelijke kwaliteit en voorzien van alle apparatuur. Op de verdieping heeft elke slaapkamer een eigen badkamer. De villa is geschikt voor 12 -14 personen.

Lees meer

Specificaties


Locatie Op uniek Waddeneiland
Kenmerken Traditioneel gebouwd met degelijke materialen
Hoogwaardige afwerking
Compleet ingericht
Professionele verhuur en beheer
Info Neem voor meer informatie contact op met Kontour

Omgeving en interieur

Ameland biedt de perfecte combinatie van het echte eilandgevoel, met z’n brede witte stranden, blonde duinen, bos-en natuurgebieden en toch optimaal bereikbaar. De overtocht met de veerboot waarop ook uw auto een plek heeft duurt ca. 45 minuten. In het hoogseizoen varen de boten ieder uur en in het voor- en naseizoen iedere twee uur. Er zijn ook snelle taxiboten die u in ca. 15 minuten naar de overkant brengen. Reserveren voor de auto is wel verstandig