Oostenrijk, Kaprun - Twenty Four by Avenida


In het populaire Kaprun in Oostenrijk ontwikkelt Kontour Vastgoed een kleinschalig project van 24 luxe, exclusieve appartementen met hotelservice . De traditionele architectuur wordt gekenmerkt door royaal gebruik van natuursteen en oud hout. Uniek is ook de prachtige zonligging met panoramisch uitzicht op de Kitzsteinhorn en de omliggende bergen.

Het gebouw is uniek gelegen in het centrum van Kaprun. U parkeert uw auto in de parkeergarage en deze komt er aan het einde pas weer uit. Vanuit uw appartement neemt u onze eigen pendelbus naar de gewenste skilift en 's avonds treft u op loopafstand de restaurants aan.

In het complex vindt U een ruime wellness met relaxruimte en sauna's. U en uw gasten worden vorstelijk ontvangen in een royale receptie welke wordt bemand door vriendelijke gastvrouwen en heren. Om het luxe vakantiegevoel helemaal compleet te maken is het complex voorzien van een origineel Oostenrijks Frühstückraum waar ‘s morgens warme broodjes worden geserveerd.

Inmiddels zijn alle appartementen verkocht.

Lees meer

Specificaties


Locatie In vierseizoenengebied
Kenmerken Traditioneel gebouwd in Oostenrijkse stijl
Hoogwaardige afwerking
Compleet ingericht
Met hotelservice en eigen pendelbus
Vanaf uw appartement te voet alles bereikbaar
Professionele verhuur en beheer
Info Kijk voor meer informatie over dit project op: http://www.avenida-oostenrijk.com

Omgeving

Het karakteristieke centrum van Kaprun bevindt zich op loopafstand van het complex en de eerste restaurants bevinden zich op nog geen 100 meter afstand. Met de eigen pendelbus (of de skibus, die bijna voor de deur vertrekt) bereikt u in 2 minuten de Kitzsteinhorn-gletsjer, die bekend staat om zijn ‘eeuwige sneeuw’ en waar u vrijwel het hele jaar door kunt skiën.

Interieur

Alles in huis voor een onbezorgd verblijf. De woonkamer in typisch Oostenrijkse stijl met eigen terras en uitzicht op de prachtige bergtoppen. De luxe keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur.
Het interieur wordt verzorgd door onze eigen styliste met ruime ervaring in het inrichten en stylen van de Kontour projecten in Oostenrijkse sferen.