Terherne - Waterpark Sneekermeer


Op een van de meest geliefde en bekende waterlocaties van Nederland, het Sneekermeer, heeft Kontour Vastgoed 68 recreatievilla's ontwikkeld. Het plan ligt pal aan het meer en is met aandacht voor het natuurlijke landschap ontwikkeld.

De vrijstaande woningen hebben een moderne uitstraling en liggen stuk voor stuk aan het water. Ze hebben elk een eigen aanlegsteiger en een directe vaarverbinding met het Sneekermeer. Ideaal als u met de boot de omgeving wilt verkennen. Aan de overkant van het meer ligt de historische stad Sneek. In de directe omgeving van het park ervaart u Friesland met haar natuurschoon en bezienswaardigheden al wandelend of op de fiets op haar mooist.

Lees meer

Specificaties


Locatie In Friese Merengebied
Kenmerken 68 recreatievilla’s
Traditioneel gebouwd compleet met aanlegsteiger
Hoogwaardige afwerking
Compleet ingericht
Info Neem voor meer informatie contact op met Kontour

Zelf genieten én verhuren

De woningen zijn volledig ingericht opgeleverd, klaar voor eigen gebruik of verhuur. Dit unieke project op 1 van de toplocaties in het Nederlandse merengebied vormt een buitenkans voor een ieder die niet alleen op zoek is naar een waardevaste belegging, maar ook zelf wil genieten van zijn of haar investering. De plek is goed voor een fijne vakantie of lang weekend voor jong en oud.

Professionele verhuur door Landal Greenparks

De villa’s worden verhuurd via Landal Greenparks: www.landal.nl. Door de professionele aanpak en marketingactiviteiten van Landal hoeft u zich zelf geen zorgen te maken over de verhuur van uw woning en bent u zeker van een goede verhuuropbrengst.