Buren Ameland, Helmweg 2


Op een unieke plek, midden in de duinen van Ameland realiseert Kontour Vastgoed een exclusieve rietgedekte vrijstaande villa. De Duinvilla bevindt zich aan de Helmweg 2, midden in een zeer gewild duingebied met luxe vrijstaande villa’s.

De riet-gedekte, vrijstaande villa is gebouwd op een royale kavel van 1.800 m2 eigen duingrond. De villa is zodanig gepositioneerd dat deze een ideale bezonning heeft. De omliggende duinpan zorgt hierbij voor beschutting en maximale privacy. De villa is voorzien van wellness faciliteiten, 
zoals een sauna en een bubbelbad, en een 
royale keuken met hoogwaardige apparatuur.
 Er zijn vier slaapkamers, waarvan een met een 
knusse bedstee, en drie badkamers. Met een inhoud van ca. 800 m3 is de villa royaal van opzet en biedt deze alle vrijheid aan uzelf en uw gasten. De villa wordt volledig ingericht en met fraai aangelegde tuin opgeleverd.

Lees meer

Specificaties


Locatie Buren, Ameland
Kenmerken Traditioneel gebouwd met degelijke materialen
Hoogwaardige afwerking
Compleet ingericht
Professionele verhuur en beheer
Info Neem voor meer informatie contact op met Kontour

Over Ameland

Ameland. De diamant van de Waddeneilanden. Een heerlijke, unieke plek waar u omringd door strand, zee en duinen, uw vrije tijd met familie en vrienden kunt doorbrengen; lekker uitwaaien en samen genieten van die typische Amelandse eilandsfeer. Ameland is goed bereikbaar. Vanaf het Friese Holwerd bent u er met de veerboot binnen 45 minuten. Met vliegveld Ballum is ook aankomst op het eiland per vliegtuig een mogelijkheid.

Beheer & Verhuur

Het tijdloze interieur is warm en bestand tegen intensief gebruik. De verhuur voor deze villa wordt verzorgd door Metz Verhuur en Beheer.