Strandhuys Poort van Nes


Een eigen villa op Ameland is een bezit om trots op te zijn. Het is een heerlijk gevoel om vanuit uw eigen villa lekker uit te waaien en alles op loop- en fietsafstand te kunnen doen. De combinatie van de ligging tussen het dorpscentrum van Nes en het strand en de zee op loopafstand, maakt het zowel een waardevaste investering als een locatie om volop te genieten met de hele familie.

Er is grote vraag naar verhuur van luxe vakantiewoningen op Ameland terwijl het aanbod in dit segment relatief gering is. Strandhuys De Poort van Nes is bijzonder geschikt om te verhuren, hoewel dit niet verplicht is. Wanneer u er voor kiest om uw woning te verhuren, dan kan Metz Verhuur en Beheer in Nes Ameland desgewenst voor u de verhuur en het beheer op professionele wijze verzorgen, zij hebben ruimschoots ervaring in het luxe segment. Hiermee heeft u een zorgeloos bezit.

Lees meer

Specificaties


Locatie Op uniek Waddeneiland
Kenmerken Traditioneel gebouwd met degelijke materialen
Hoogwaardige afwerking
Compleet ingericht
Professionele verhuur en beheer
Info Neem voor meer informatie contact op met Kontour

Omgeving

Zowel het gezellige centrum van Nes als het strand liggen op slechts 10 minuten lopen. Een royaal aanbod aan restaurants, shops, boetiekjes en supermarkt liggen binnen handbereik. Vanuit het strandhuys loopt u zo naar het Nesserbos en natuurgebied de Vleijen voor een heerlijke wandeling. Strandhuys De Poort van Nes is de perfecte locatie voor een fantastisch verblijf op Ameland

Interieur

Strandhuys is uitgevoerd met hoogwaardige materialen en heeft een luxe uitstraling. De typisch Amelander steen, de rieten kap met een royale dakkapel en de fraaie luiken naast de ramen geven het Strandhuis allure. De begane grond bestaat uit een luxe woonkeuken en een royale living met openslaande deuren. Tevens bevindt zich op de begane grond een ruime slaapkamer met luxe en-suite badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, allen met uitgebreide en-suite badkamers. Tevens is een separaat toilet aanwezig.