Een zorgeloos bezit op toplocatie

Uitstekende verhuurmogelijkheden


Stockinggut by Avenida

Ski-in ski-out toplocatie met zicht op de Leoganger Steinberge


Investeer in waarde voor het leven

Bespaar op uw vermogensrendementsheffing


Eersteklas afwerking & kwaliteit

Schrijf u in voor meer informatie

Stockinggut by Avenida**** - Leogang Oostenrijk


Na een succesvolle realisatie van Avenida Panorama Suites Kaprun en Avenida Mountain Lodges Kaprun en Saalbach, presenteren wij u Stockinggut by Avenida in Leogang. Luxe alpine design appartementen op een unieke ski-in-ski-out locatie met uitzicht op de skipiste en de imposante Leoganger Steinberge. 100% ontzorgd dankzij een transparant en uniek verhuursysteem. Een investering op topniveau! Onbetaalbaar vakantieplezier is een eersteklas bonus.

Lees meer

Specificaties


Locatie Leogang - Oostenrijk
Type Luxe design appartementen
Transparant verhuursysteem
Uitstekende verhuurmogelijkheden
100% ontzorgd bezit
Hoogwaardig & kwalitatief
Ski in & ski out
Info: Kijk voor meer informatie over dit project op: http://www.avenida-oostenrijk.com

Hoogwaardige materialen & hotelservices

Stockinggut by Avenida wordt de nieuwe benchmark in de lokale markt. Topniveau op een eersteklas Ski-in Ski-out locatie. Om het premium second home label Avenida naar een nog hoger niveau te tillen hanteren we alleen de mooiste en beste materialen. De appartementen en studiosuites beschikken over royale terrassen. Materialen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Stockinggut by Avenida krijgt uitgebreide welness area's, een receptie en een restaurant. Aan alles is gedacht! Vanuit uw appartement skiet u zo de berg af richting skilift. Uniek is de prachtige zonligging met panoramisch uitzicht op de imposante Leoganger Steinberge en op de skipiste.

Leogang: oase van rust & beleving

Leogang ligt in het hart van de Salzburger bergwereld. Met z’n vele bijzonderheden een ware oase voor rust en beleving. Dat speciale moment om op de top van een berg te staan en uit te kijken over het droomlandschap en de kracht en energie te voelen van de natuur, zijn momenten die je niet snel vergeet. Voor sportieve gasten staan oneindige fiets- en mountainbikeroutes ter beschikking, eindeloze wandelwegen als ook 2 golfbanen met 18 holes in het nabijgelegen Saalbach , een 18 holes in Saalfelden en 36 holes in Zell am See.