Nes, Ameland - Stijl Appartementen


Dit kleinschalige, door Kontour ontwikkelde complex ligt op 750 meter van het gezellige dorpje Nes en 500 meter van het Noordzeestrand. Het complex bestaat uit twee gebouwen, De Vleijen en Hooge Duun, en omvat verschillende type luxe appartementen en penthouses, geschikt voor 2 tot 6 personen.

De recentelijk gerenoveerde appartementen zijn sfeervol en zeer compleet ingericht. Een aantal appartementen zijn zelfs voorzien van een eigen infraroodsauna. In het gemeenschappelijke souterrain bevinden zich een wasmachine, droger en zonnebank. Vanwege de ideale ligging ten opzichte van zowel strand als dorp is het een heerlijk vakantieoord voor gezinnen en vrienden die samen willen genieten van alle het moois wat Ameland te bieden heeft.

Voor de huidige beschikbaarheid verwijzen we u graag naar onze site: eilandvilla-ameland.nl

Lees meer

Specificaties


Locatie Nes, Ameland
Kenmerken Luxe appartementen
Recent gerenoveerd
Compleet ingericht
Professionele verhuur en beheer
Status Verkoop
Info Kijk voor meer informatie over dit project op http://www.eilandvilla-ameland.nl

Verhuur & beheer

De appartementen zijn ideaal voor eigen gebruik, maar laten zich ook perfect verhuren. Onze professionele verhuurpartner Metz Verhuur & Beheer kan zowel de verhuur als het beheer van uw appartement volledig voor u verzorgen.

Authentieke architectuur

Het ontwerp met de houten balustrades refereert aan de stijl van de vroegere badhotels, waar sfeer en comfort altijd hoog in het vaandel stonden. Deze authentieke uitstraling wordt nog eens versterkt door het gebruik van warme kleuren en materialen en de toepassing van klassieke details.