Oostenrijk, Kaprun - Residenz an der Burg


Dit door Kontour Vastgoed ontwikkelde appartementencomplex met fantastisch panoramisch uitzicht over de bergen, het dal en het dorp Kaprun hebben wij in juni 2009 opgeleverd. Het complex bevindt zich vlakbij de Burcht van Kaprun ligt.

Lees meer

Specificaties


Locatie In vierseizoenengebied
Kenmerken Traditioneel gebouwd in Oostenrijkse stijl
Hoogwaardige afwerking
Compleet ingericht
Professionele verhuur en beheer
Info Neem voor meer informatie contact op met Kontour

Gezellig genieten

Het appartementencomplex is gelegen aan de hotelstraat van Kaprun waar veel geflaneerd wordt van en naar het Ortsmitte. Het karakteristieke centrum van het dorp bevindt zich op loopafstand. Kaprun is een gezellig authentiek dorp met een breed aanbod aan gezellige winkels. Een skibus stopt voor de deur en brengt u naar de Kitzsteinhorn-gletsjer die bekend staat om de ‘eeuwige sneeuw’ en waar u vrijwel het hele jaar door kunt skiën.

Het hele jaar door plezier

Zowel in de zomer als in de winter biedt Kaprun volop mogelijkheden om actief bezig te zijn. U kunt er vrijwel het hele jaar skiën of langlaufen en genieten in één van Europa’s grootste spa’s, de Tauernspa. Op de Zeller See vinden in de zomer allerlei watersportactiviteiten plaats en in de directe omgeving is maar liefst 700 km aan wandelroutes. Vanwege het vlakke dal wordt er tevens volop gefietst.