6 persoons wellness villa

Genieten van een buiten wellness in een groene omgeving.

30119 - Ext 22 - actualisatie-small
Kontour: Beeldtaal
Logo PUUR Exloo

6-Persoons Weidebos wellness villa's

Deze royale 6-persoons villa biedt optimale luxe en comfort zowel binnen als buiten

• Oppervlakte: 111 m² • Inhoud: 413 m³ • 3 slaapkamers, 2 badkamers • Ruim opgezette buiten wellness

De 6-persoons wellness villa heeft een luxe keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur. Aan de keuken grenst een royale living met vrij uitzicht naar buiten. Op het aangrenzende terras bevinden zich de wellness faciliteiten met sauna, buitenbad en buitendouche en een ruim opgezette privé ontspanningsruimte met 2 hanging beds en ligbedden.

De villa is tevens voorzien van een aangebouwde buitenberging. De villa is volledig gasloos en voorzien van zonnepanelen op het dak.

Wellness 6p

indeling 6-persoons wellness villa weidebos

Begane grond In de hal is een luxe toilet en tevens biedt de hal u toegang tot de masterbedroom met en suite een badkamer met douche en wastafel.

Eerste verdieping Op de eerste verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers, een separaat toilet, een badkamer met dubbele wastafel, een bad en sunshower en een technische ruimte met wasmachine en droger. De slaapkamers zijn voorzien van op maat gemaakte inbouwkasten, waardoor de ruimte onder de kap optimaal benut wordt.

Download hier de brochure.

het familieresort puur exloo

Kinderen
Wellness
Drentse schapenweide
Wakker worden in de natuur

De parel van PUUR Exloo

Schrijf u in voor meer informatie

Anja

Investeren in dit project?

Wilt u zich liever persoonlijk laten informeren over onze projecten en de mogelijkheden om te investeren in uw eigen vakantievilla? Wij geven u graag een rondleiding op locatie voor een bezoek aan onze modelvilla’s. Een informatief gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor is uiteraard ook mogelijk. Bel of mail gerust met ons salesteam. We zien ernaar uit u te ontmoeten.

Bel 06 21 37 03 32 voor een vrijblijvend gesprek of mail naar aseubers@kontourvastgoed.nl

Schrijf u direct in

Interesse in dit project?

Klik hier