4 persoons wellness villa

Unieke binnen wellness voor puur genot.

30119 - Ext 21 - actualisatie
Kontour: Beeldtaal
Logo PUUR Exloo

Deze royale villa biedt optimale luxe en comfort zowel binnen als buiten

• Oppervlakte: 111 m²

• Inhoud: 413 m³

• 3 slaapkamers, 2 badkamers

• Ruim opgezette binnen wellness

De 4-persoons wellness villa heeft een luxe keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur. Aan de keuken grenst een royale living met vrij uitzicht naar buiten. In uw eigen ruime wellness binnen op de begane grond, vindt u een stoomcabine, een sauna en een rond vrijstaand bad. De villa is volledig gasloos en voorzien van zonnepanelen op het dak. Daarnaast hebben alle villa’s standaard een aangebouwde buitenberging.

wellness

Indeling

Op de 1e verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers met een eigen badkamer en suite, met douche en wastafel en een separaat toilet. Tevens bevindt op deze verdieping de technische ruimte met wasmachine en droger. Download hier alvast de brochure.

het familieresort puur exloo

Kinderen
Wellness
Drentse schapenweide
Wakker worden in de natuur

Wellness in een groene omgeving

Schrijf u in voor meer informatie

Anja

Investeren in dit project?

Wilt u zich liever persoonlijk laten informeren over onze projecten en de mogelijkheden om te investeren in uw eigen vakantievilla? Wij geven u graag een rondleiding op locatie voor een bezoek aan onze modelvilla’s. Een informatief gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor is uiteraard ook mogelijk. Bel of mail gerust met ons salesteam. We zien ernaar uit u te ontmoeten.

Bel 06 21 37 03 32 voor een vrijblijvend gesprek of mail naar aseubers@kontourvastgoed.nl

Schrijf u direct in

Interesse in dit project?

Klik hier