Het Weidebos

Het Weidebos is het laatste deelgebied dat wordt ontwikkeld op Familieresort PUUR Exloo. Met royale 4- en 6-persoons villa’s met een eigen wellness van topklasse, een échte parel. Dit is tevens de allerlaatste mogelijkheid om uw eigen vakantievilla te bemachtigen op dit next level familieresort.

30119 - Ext 22 - actualisatie-small
Kontour: Beeldtaal
Logo PuurExloo woordmerk CMYK

Uw privé wellness-oase

Naast alle wellness faciliteiten op hèt next level familieresort in Nederland, zijn alle villa’s gasloos èn voorzien van zonnepanelen. Daarnaast zijn de villa’s standaard uitgerust met een buitenberging.

Exclusieve 4- en 6- persoons villa's met eigen binnen & buiten wellness

Exclusieve 4- en 6- persoons villa's met eigen binnen & buiten wellness

Het Weidebos biedt met een royale 4- en 6-persoonsvilla twee luxe villatypes. Beide villatypes zijn voorzien van een royale eigen wellness-ruimte op de begane grond. Met onder andere een luxe sauna, vrijstaand bad en stoomcabine is het heerlijk genieten van een welverdiend wellness-moment. De 4- en 6-persoons villa’s bevinden zich op een autoluw terrein op het resort. Ze liggen op ruime afstand van elkaar en zijn omgeven door veel groen. Privacy in en om de villa’s is daarmee geborgd.

laatste kans om te investeren

laatste kans om te investeren

Het Weidebos is het laatste deelgebied van PUUR Exloo. De bouw is volop gaande en de woningen worden nog deze zomer opgeleverd.  Investeren kan al vanaf € 462,000 voor een 4-persoons villa en € 508,000 voor een 6-persoons villa. Deze laatste villa’s zijn volledig gasloos en standaard voorzien van 24 zonnepanelen. Lees hier meer over de unieke propositie van Puur Exloo.

Download hier de brochure.

4 persoons wellness villa

4 persoons wellness villa

Unieke binnen wellness voor puur genot.

Meer informatie
6 persoons wellness villa

6 persoons wellness villa

Genieten van een buiten wellness in een groene omgeving.

Meer informatie

De perfecte ligging

Op de flank van het historische natuurgebied de Hondsrug geniet u vanaf het resort van weergaloze vergezichten. U loopt zo de prachtige Drentse natuur in! Alle villa’s bevinden zich op een autoluw terrein op het resort. Ze liggen op ruime afstand van elkaar en zijn omgeven door veel groen. Privacy in en om de villa’s is daarmee geborgd.

Anja

Investeren in dit project?

Wilt u zich liever persoonlijk laten informeren over onze projecten en de mogelijkheden om te investeren in uw eigen vakantievilla? Wij geven u graag een rondleiding op locatie voor een bezoek aan onze modelvilla’s. Een informatief gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor is uiteraard ook mogelijk. Bel of mail gerust met ons salesteam. We zien ernaar uit u te ontmoeten.

Bel 06 21 37 03 32 voor een vrijblijvend gesprek of mail naar aseubers@kontourvastgoed.nl

Schrijf u direct in

Interesse in dit project?

klik hier