Het Oerveld

Het Oerveld is een deelgebied dat recent is ontwikkeld op Familieresort PUUR Exloo. Hoogwaardige en royale 6- of 8-persoons villa's met een culinair buitenleven thema.

Puur Exloo- tafel
Kontour: Beeldtaal
Logo PUUR Exloo

High End design

Het ontwerp van de Oerveld Villa’s is met Kolpa Architekten uitgewerkt tot een hoogwaardige vakantievilla met een vriendelijk modern klassiek design. In het ontwerptraject is de vakantiebeleving centraal gesteld. Met de vakantiebeleving vertaald in het verhuurthema ‘culinair’ is het een aanwinst voor gezelschappen die tijdens vakantie graag samen culinair en van het buitenleven genieten.

Exloo-Kontour Vastgoed-Marieke Balk Fotografie-4
Oerveld Puur Exloo
Exloo-Kontour Vastgoed-Marieke Balk Fotografie-7
Exloo-Kontour Vastgoed-Marieke Balk Fotografie-3
Exloo-Kontour Vastgoed-Marieke Balk Fotografie-5
Exloo-Kontour Vastgoed-Marieke Balk Fotografie-17
Exloo-Kontour Vastgoed-Marieke Balk Fotografie-16
Exloo-Kontour Vastgoed-Marieke Balk Fotografie-19
Oerveld - culinair

De kracht van beleving; culinair als verbijzonderingsthema

NIETS VERBINDT ZO ALS ETEN

Wie zijn of haar inner chef of barista graag hoogtij laat vieren, wordt volkomen gelukkig in deze villa. Met een heuse koffie-en theecorner, een complete keuken en een grote eettafel zijn alle ingrediënten aanwezig om Bourgondisch te genieten. Heerlijk koken met vrienden of familie, ontspannen met een goed boek en een perfect gezet kopje koffie of een uitgebreid ontbijt met dierbaar gezelschap. Het zijn de kleine dingen waar we gelukkig van worden.

Via de schuifpui naar het terras verplaatst u zich naar buiten. De buitenkeuken met elektrische barbecue is het stralend middelpunt voor elke hobbychef. Lekker lang natafelen onder de heater op de veranda of loungen in de tuin, het zorgt gegarandeerd voor hét gouden randje aan de dag. Het hele jaar door!

Culinair thema