Het Klimbos

Klimbos villa natuur
Kontour: Beeldtaal
Logo PuurExloo woordmerk CMYK

Uw villa in het beschutte Klimbos is ideaal voor gezinnen en families. Een waardevaste investering door de mix van bewezen rendement, een toplocatie en hoogwaardige kwaliteit.

De Klimbos Villa's

Het Klimbos is omringd door bomen waardoor u er het gevoel heeft echt midden in het bos te zijn. Waar de woningen en speelplekken zijn is het open, waardoor het er ook licht en zonnig is. Het beschutte, autoluwe gebied is veilig, kindvriendelijk en uitgerust met natuurlijke speelplekken. Om te klimmen, ook al doet de naam van dit gebied anders vermoeden, gaat u naar het nabij gelegen klimparcours in het Hunzebos. U heeft de keuze bij een Klimbosvilla tussen een villa met een rieten kap of een pannen dak.

Het Klimbos bestaat uit zeer luxe uitgeruste zes-, acht- en tienpersoons villa’s. De villa’s zijn gemaakt van hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke materialen met een authentieke uitstraling. De traditionele bouw en elementen als Lariks houten spanten en grote raampartijen zorgen voor een sfeervolle, warme uitstraling. Het sluit aan bij de doelstelling van het PUUR Exloo-concept: thuis voelen.

Volledig gestoffeerd en ingericht opgeleverd De interieurs van de villa’s zijn speciaal voor PUUR Exloo ontworpen. Ze hebben een warme uitstraling met een subtiele designertouch. Door het gebruik van natuurlijke materialen en tinten zijn de interieurs sfeervol en tijdloos. De materialen en meubelen zijn speciaal geselecteerd op geschiktheid voor de verhuur; ze zijn sterk, duurzaam en gemakkelijk in onderhoud.

De perfecte ligging

Op de flank van het historische natuurgebied de Hondsrug geniet u vanaf het resort van weergaloze vergezichten. U loopt zo de prachtige Drentse natuur in! Alle villa’s bevinden zich op een autoluw terrein op het resort. Ze liggen op ruime afstand van elkaar en zijn omgeven door veel groen. Privacy in en om de villa’s is daarmee geborgd.

Luxe 10-persoonsvilla inclusief interieur

Luxe 10-persoonsvilla inclusief interieur

In het prachtige Klimbos op PUUR Exloo, ligt deze luxe turn-key villa.

Meer informatie