Meld je aan voor de PUUR Exloo belevingsdag op zaterdag 20 april! Klik hier

Puur Exloo

Familieresort PUUR Exloo is ontwikkeld vanuit een sterke conceptgedachte. De ‘terug naar je essentie’ filosofie draait om het in verbinding komen met jezelf, geliefden, familie en vrienden. Op een plek waar je de schoonheid van de natuur in je kunt opnemen en tot rust kunt komen, ontwikkelt Kontour Vastgoed een in Nederland uniek concept dat staat voor kwaliteit, ruimte en luxe.

weidebos-hardlopen
Kontour: Beeldtaal
Logo PuurExloo woordmerk CMYK

Bekijk hier de kracht van PUUR Exloo

vijf factoren

Toplocatie in UNESCO natuurgebied

PUUR Exloo bevindt zich in het UNESCO natuurgebied de Hondsrug. Omringd door oneindige heidevelden, dichte bossen en stille meertjes is de Drentseoernatuur alom voelbaar en het ideale decor vooreen afwisselende en ontspannen vakantie.

Regionale verankering met ondernemers

Regionale verankering met ondernemers

In de directe omgeving van PUUR Exloo zijn diverse pure pareltjes te vinden, ‘locals’ die bezoekers de inheemse natuur en cultuur op zijn puurst laten beleven.

Deze mensen zijn als ambassadeurs bij PUUR Exloo, de "Vrienden van PUUR Exloo", betrokken en bieden via een extra hiervoor ontwikkelde webshop hun producten en services aan. Een heel netwerk aan partners om een allround ‘hotel’ service, zoals ontbijt en boodschappen bezorgd direct tot aan de villa, te kunnen bieden. Zo geniet u écht van Drenthe, de natuur en het authentieke karakter van de oerprovincie. Ga naar puurexloo.nl voor het hele aanbod aan activiteiten en meer informatie.

Hoogwaardige & sfeervolle accomodaties

Met dit resort speelt Kontour Vastgoed in op de vraag naar hoogwaardige, sfeervolle accomodaties voor het hogere segment.

Helemaal van deze tijd

Helemaal van deze tijd

Bij een optimale beleving mag innovatie niet ontbreken. Gasten van Familieresort PUUR Exloo checken receptieloos in en maken tijdens hun verblijf gebruik van hospitality tv’s en de door PUUR Exloo ontwikkelde webshop.

Door het gebruik van hoogwaardige materialen, de mooie afwerking en het sfeervolle interieur hebben de PUUR Exloo villa’s binnen en buiten een exclusieve uitstraling. De villa’s zijn traditioneel gebouwd en van een eigentijdse PUUR Exloo signatuur. Hierdoor zijn de villa's niet alleen waardevast, maar vooral een waardevol bezit om trots op te zijn.

Altijd iets te doen

Altijd iets te doen

Het naastgelegen Fletcher Hotel biedt beauty- en wellness faciliteiten voor de gasten van Familieresort PUUR Exloo. Het zwembad inclusief kinderbad is onlangs prachtig gerenoveerd. Daarnaast kunnen gasten op het resort ook tennissen en van de pump track en outdoor fitness gebruik maken. Verspreid over het resort bevinden zich natuurlijke speelplekken. Zo is er een speelveld en een Sabeltandtijgerroute, een waterspeelplek, speelplek Oer, een midgetgolfbaan en een speeltuin speciaal voor de gasten van 2 tot 3 jaar.

Villa's te koop op puur exloo

30119 - Ext 22 - actualisatie-small

Het Weidebos

Ontdek het nieuwe Weidebos met spa villa's van buitengewone kwaliteit. Zonder verhuurverplichting en oplevering nog vóór de zomer! Slechts enkele villa's nog beschikbaar.

Bekijk project
Puur Exloo- tafel

Het Oerveld

Het Oerveld biedt royale 6- of 8- persoons villa's.

Bekijk project
Klimbos villa natuur

Het Klimbos

Het Klimbos biedt royale 6-, 8- en 10-persoonsvilla's.

Bekijk project
De Heuvelrug PUUR Exloo

De Heuvelrug

De royale rietgedekte 6-, 8- en 10-persoons Heuvelrugvilla's met eigen wellness staan hier midden tussen oude dennen en hebben een weids uitzicht over een uitgestrekt veengebied.

Bekijk project
Sprokkelveld Villa PUUR Exloo

Het Sprokkelveld

Het Sprokkelveld biedt luxe 6-, 8- en 10-persoons villa’s met een rieten kap.

Bekijk project

Midden in Drents Unesco-natuurgebied

Map---Nederland
Anja

Investeren in dit project?

Maak nu een afspraak om de show villa's te bezichtigen! Wij geven je graag een rondleiding op locatie. Een informatief gesprek bij je thuis of bij ons op kantoor is uiteraard ook mogelijk. We zien ernaar uit je te ontmoeten.

Bel nu 06 21 37 03 32 voor het maken van een afspraak of mail naar aseubers@kontourvastgoed.nl

Schrijf u direct in

Interesse in dit project?

klik hier