Puur Exloo

Midden in de natuur, op de beeldschone Hondsrug een vakantiehuis kopen bij PUUR Exloo in Drenthe? Kontour Vastgoed verkoopt luxe villa’s in de provincie, binnen een in Nederland uniek concept dat staat voor kwaliteit, ruimte en luxe.

51-exloo-extr-6pers- 30b
Kontour: Beeldtaal
Logo PuurExloo woordmerk CMYK

Bekijk hier het succes van PUUR Exloo

de perfecte ligging

Familieresort PUUR Exloo, het nieuwe level in parkrecreatie, blijkt een succes. De praktijk laat zien dat het garant staat voor een waardevolle, maar vooral ook waardevaste belegging. De lovende reacties van kopers en huurders onderstrepen dit.

zes unieke succes formules

Hoog service niveau

Hoog service niveau

Met hoogwaardige gastvrije services en een team dat hierin voorziet, genieten bezoekers zowel van alle gemakken van een luxe villa als van een verrassende hotelbeleving. Deze combinatie zorgt voor dat speciale vakantiegevoel. Een team dat inspeelt op persoonlijke verzoeken, strak opgemaakte bedden, ontbijt en boodschappen bezorgd tot in uw villa. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de details die het verschil maken

Lees nieuwsartikel

Midden in Drents UNESCO-natuurgebied

Familieresort PUUR Exloo bevindt zich in het hart van Drenthe en wordt omringd door oneindige heidevelden, dichte bossen en uitgestrekte veengebieden. Op de flank van het unieke historische natuurgebied de Hondsrug geniet je vanaf het resort van weergaloze vergezichten. Je loopt zo de prachtige Drentse natuur in! Een gebied dat dateert van de vroege IJstijd en sinds 2013 de bijzondere status van UNESCO Global Geopark heeft.

Helemaal van nu

Helemaal van nu

Bij een optimale beleving mag innovatie niet ontbreken. Gasten van Familieresort PUUR Exloo checken receptieloos in en maken tijdens hun verblijf gebruik van hospitality tv’s en de door PUUR Exloo ontwikkelde webshop; een online gids voor een optimale vakantie beleving met ruimte voor persoonlijke wensen.

Hoogwaardige & sfeervolle accomodaties

Met dit resort speelt Kontour Vastgoed in op de vraag naar hoogwaardige, sfeervolle accomodaties voor het hogere segment.

Hoogwaardig planconcept

Hoogwaardig planconcept

Het resort heeft een exclusief karakter door de ruimtelijke opzet in combinatie met de luxe villa’s. De villa’s, het interieur en de inrichting van het landschap variëren in de verschillende gebieden dat het resort kent. Hiermee wordt het beeld van een kleinschalig familieresort versterkt. De plaats van elke villa is zorgvuldig gekozen, om naast privacy, ook zon op het terras te borgen. Niets staat quality-time met elkaar in de weg.

Door het gebruik van hoogwaardige materialen, de mooie afwerking en het sfeervolle interieur hebben de PUUR Exloo villa’s van binnen en van buiten een exclusieve uitstraling. De villa’s zijn traditioneel gebouwd en van unieke PUUR Exloo signatuur.

Altijd iets te doen

Altijd iets te doen

Het naastgelegen Fletcher Hotel biedt beauty- en wellness faciliteiten voor de gasten van Familieresort PUUR Exloo. Gasten kunnen hier ook tennissen, midgetgolfen. Een binnenbad inclusief een kinderbad is onlangs prachtig gerenoveerd. Verspreid over het resort bevinden zich natuurlijke speelplekken. Zo is er een speelveld en een Sabeltandtijgerroute, een waterspeelplek, speelplek Oer en een speeltuin speciaal voor de gasten van 2 tot 3 jaar.

Regionale verankering met ondernemers

Regionale verankering met ondernemers

Gedurende het jaar organiseren lokale ondernemers allerlei ‘pure’ evenementen om bezoekers de natuur en de omgeving samen te laten beleven. Zo geniet u écht van Drenthe, de natuur en het authentieke karakter van de oerprovincie. In de webshop van PUUR Exloo boekt u actuele arrangementen en tickets voor uw favoriete uitje.

Villa's te koop op puur exloo

Puur Exloo- tafel

Het Oerveld

Het Oerveld biedt royale 6- of 8- persoons villa's.

Bekijk project
30119 - Ext 22 - actualisatie-small

Het Weidebos

Laatste kans op een luxe 4 of 6 persoons villa op Puur Exloo.

Bekijk project
Klimbos villa natuur

Het Klimbos

Het Klimbos biedt royale 6-, 8- en 10-persoonsvilla's.

Bekijk project
De Heuvelrug PUUR Exloo

De Heuvelrug

De royale rietgedekte 6-, 8- en 10-persoons Heuvelrugvilla's met eigen wellness staan hier midden tussen oude dennen en hebben een weids uitzicht over een uitgestrekt veengebied.

Bekijk project
Sprokkelveld Villa PUUR Exloo

Het Sprokkelveld

Het Sprokkelveld biedt luxe 6-, 8- en 10-persoons villa’s met een rieten kap.

Bekijk project

Midden in Drents Unesco-natuurgebied

Map---Nederland
Anja

Investeren in dit project?

Wilt u zich liever persoonlijk laten informeren over onze projecten en de mogelijkheden om te investeren in uw eigen vakantievilla? Wij geven u graag een rondleiding op locatie voor een bezoek aan onze modelvilla’s. Een informatief gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor is uiteraard ook mogelijk. Bel of mail gerust met ons salesteam. We zien ernaar uit u te ontmoeten.

Bel 06 21 37 03 32 voor een vrijblijvend gesprek of mail naar aseubers@kontourvastgoed.nl

Schrijf u direct in

Interesse in dit project?

klik hier