Oostenrijk

Kontour ontwikkelt in Oostenrijk prachtig recreatievastgoed met een onderscheidende signatuur, focus op kwaliteit en comfort en op unieke, natuurrijke toplocaties.

IMG 7360-1-900x600
Kontour: Beeldtaal

Genieten van 4 seizoenen in Oostenrijk

Oostenrijk staat vooral bekend om het skitoerisme, maar de gebieden waar Kontour Vastgoed ontwikkelt, zijn zowel als ski-resort, evenals als zomerbestemming erg in trek. Dit betekent het hele jaar door een hoog rendement, zowel op financieel vlak als in plezier. Ook buiten het skiseizoen is er juist in Brand en omgeving volop bedrijvigheid. Er worden veel activiteiten aangeboden voor jong en oud, zoals golf, mountainbiken, wandeltochten en zwemmen in de Lünersee. 

Avenida Mountain Lodges Kaprun

Stockinggut by Avenida

In Leogang, een topgebied in alle vier seizoenen, hebben wij appartementen gerealiseerd in een luxueus hotelcomplex.

Bekijk project

Geniet van Oostenrijk

Kontour-Oostenrijk
Anja

Investeren in dit project?

Wilt u zich liever persoonlijk laten informeren over onze projecten en de mogelijkheden om te investeren in uw eigen vakantievilla? Wij geven u graag een rondleiding op locatie voor een bezoek aan onze modelvilla’s. Een informatief gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor is uiteraard ook mogelijk. Bel of mail gerust met ons salesteam. We zien ernaar uit u te ontmoeten.

Bel 06 21 37 03 32 voor een vrijblijvend gesprek of mail naar aseubers@kontourvastgoed.nl

Schrijf u direct in