Lake Retreats Balk

Op een unieke locatie in het Friese Merengebied vlakbij het water, ontwikkelt Kontour 55 prachtige luxe Lake Retreats met een eigen ligplaats.

Lake Retreat avond
Kontour: Beeldtaal
LG-Lake retreats balk

Waarom investeren in exclusieve vrije tijd?

Vanuit de visie dat een tweede woning niet alleen financieel rendement, maar vooral ook plezier voor uzelf en uw familie moet opleveren, ontwikkelt Kontour Vastgoed exclusieve recreatieprojecten.

Wij zijn continu op zoek naar zeldzame locaties waar luxe, vakantiebeleving, woongenot en bereikbaarheid bij elkaar gebracht kunnen worden. Een kwalitatief hoogwaardige recreatiewoning en de juiste locatie zijn voorwaarden voor een waardevaste investering en het fundament om echt te genieten van uw bezit!

een zeldzame plek aan het water

Het Freise meren gebied - situatie-groot

het mooiste merengebied van Nederland

Enerzijds gelegen aan het Slotermeer, anderzijds aan De Luts, is Balk en daarmee uw Lake Retreat, de perfecte uitvalsbasis voor een gevarieerde vaarroute te midden van het Friese merengebied. Vanuit uw eigen ligplaats in de haven vaart u zo naar Woudsend, Heeg, Koudum, Langweer, Sloten, Sneek, Lemmer of richting één van de vele Friese meren. Er is geen betere uitvals- basis voor het verkennen van het mooiste merengebied van Nederland

Het unieke landschap van Gaasterland biedt daarnaast oneindige mogelijkheden voor afwisselende fiets- en wandeltochten. Na een actieve dag kunt u in het historische en gezellige Balk in een van de veelzijdige horecagelegenheden aan het water nagenieten.

Alles binnen handbereik

Lake Retreats Balk kenmerkt zich door luxe, comfort en alles op het gebied van passieve of actieve waterbeleving. Een royale vrijstaande berging behoort standaard bij uw Retreat. De Retreats liggen op royale kavels eigen grond van gemiddeld 475 m². Prijzen vanaf € 429.000,- ex BTW vrij op naam. Download hier uw brochure

Lake-buitenaanzicht-new

Speciaal ontworpen voor en door Kontour

Value for life

De Retreats zijn speciaal voor deze locatie onder architectuur ontworpen. Door het unieke vlinderdak en de hoge plafonds zijn de Retreats heerlijk licht en beschikken zij over prachtige zichtlijnen.

De Retreats worden zeer energiezuinig gebouwd en voorzien van o.a. een warmtepomp, 15 zonnepanelen en een thuisbatterij. Daarnaast is er veel aandacht aan de keuze van de beste materialen en de slimste oplossingen besteed voor de ultieme “Value for Life” Kontour kwaliteit.

Lake Retreats

Standaard zijn de Retreats geschikt voor 6-personen en uitgerust met luxe keukenapparatuur en binnen- en buitenmeubilair. Elk onderkomen kan worden uitgebreid met verschillende extra’s zoals een buitenkeuken met Big Green Egg, een verwarmbare hottub met buitendouche en glazen windschermen.

U kunt optioneel kiezen voor een 4-persoons Retreat-uitvoering met luxe wellness deze is standaard voorzien van een inpandige sauna, een buitendouche en verwarmbare hottub op het terras, en eventueel ook uit te breiden met andere extra opties.

zes persoons Lake Retreat

zes persoons Lake Retreat

De zes persoons Lake Retreat heeft drie slaapkamers: twee slaapkamers met elk een badkamer en suite inclusief douche, wastafel en toilet.

Meer informatie
vier persoons Lake Retreat

vier persoons Lake Retreat

De vier persoons Lake Retreat heeft twee slaapkamers met elk een badkamer en suite inclusief douche, wastafel en toilet.

Meer informatie
Anja

Neem contact met ons op

Na de zomer zijn afspraken op locatie mogelijk. Wilt u een persoonlijke afspraak op locatie maken of meer informatie over dit exclusieve project? Neem dan contact op met Anja Balder-Seubers op  06 21 37 03 32 of mail naar: aseubers@kontourvastgoed.nl

Bel nu met Anja

Interesse in dit project?

Klik hier