Lake Retreats Balk

Luxe lake retreats nabij het water op een unieke plek in Nederland

72-omgeving- 30
Kontour: Beeldtaal
LG-Lake retreats balk

Gelegen in het mooiste merengebied van Nederland

Balk is gelegen in het zuiden van de provincie Friesland aan het Slotermeer en dichtbij de bekende Elfstedenstad Sloten. De historische kern is aangemerkt als beschermd dorpsgezicht en wordt gekenmerkt door de rivier de Luts, die dwars door het pittoreske centrum stroomt. Door haar ligging midden in het Friese merengebied is Balk een bruisende plek voor watersport liefhebbers.

Balk-water-zoon-boot

De perfecte locatie in het hart van watersportprovincie Friesland

Het aanbod watersportactiviteiten is oneindig: er zijn zowel zeil- en surfscholen als boot-, SUP en kanoverhuurders op loopafstand. De veelzijdige horecagelegenheden nodigen uit om na een actieve dag aan het water na te genieten.

Lake Retreats Balk

Op een unieke locatie in het Friese Merengebied vlakbij het water, ontwikkelt Kontour 55 prachtige luxe Lake Retreats met een eigen ligplaats.

Bekijk project

De perfecte uitvalsbasis voor een dagje varen

Balk
Anja

Neem contact met ons op

Na de zomer zijn afspraken op locatie mogelijk. Wilt u een persoonlijke afspraak op locatie maken of meer informatie over dit exclusieve project? Neem dan contact op met Anja Balder-Seubers op  06 21 37 03 32 of mail naar: aseubers@kontourvastgoed.nl

Bel nu met Anja

Interesse in dit project?

Klik hier