Heidevilla's Dwingeloo

Op een dromerige plek, vlakbij Dwingeloo en aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld, is Kontour Vastgoed bezig met de planvorming voor 22 recreatievilla’s van de hoogste kwaliteit. Tijdloos, kleinschalig en vrij in gebruik.

Dwingeloo natuur boom pondje
Kontour: Beeldtaal
LG-dwingeloo

Landgoed Meistershof - omringd door oude bomen

In het hart van Drenthe vlakbij Dwingeloo en nog geen kilometer van het Nationaalpark Dwingelderveld ligt de camping Landgoed Meistershof. Al 60 jaar komen mensen hier om, omringd door oude bomen, van de rust, ruimte en Oer-Drentse charme van deze magische plek te genieten.

Door continu te investeren en vooruitstrevend te zijn, heeft elke generatie van dit familiebedrijf ervoor gezorgd dat deze plek als recreatiebestemming behouden blijft en zich keer op keer opnieuw uitvindt.

Als volgend hoofdstuk heeft de familie ervoor gekozen om speciaal door Kontour Vastgoed een beperkt aantal luxe villa’s te laten realiseren op een deel van deze unieke locatie.

Meistershof

Een tweede thuis in Drenthe

Natuurlijk en sfeervol

Natuurlijk en sfeervol

Eigenaren en gasten komen hier om zich in alle privacy even terug te trekken uit het leven van alledag. Een plek waar de simpele genoegens centraal staan en het vrije en weidse gevoel van een camping vanuit de luxe van een villa ervaren kan worden. En waar, net als door de eigenarenfamilie, er iets opgebouwd en samen van genoten kan worden. Een bezit om trots op te zijn – ook voor de komende generaties.

Kontour kwaliteit en vrijheid in gebruik

Een Heidevilla van Kontour op deze plek staat voor ambacht, bestendigheid en het idyllische Oer-Drentse gevoel. Degelijke, traditionele bouw, uitgevoerd door echte vakmannen wordt gecombineerd met de meest innovatieve en duurzame oplossingen. Er worden twee varianten ontwikkeld: een villa met ca. 110 m² GBO welke is geschikt voor 6 personen. En een nog ruimere variant van ca. 140 m² GBO voor 8 of 10 personen.

Aangezien er geen verhuurverplichting geldt, zijn toekomstige eigenaren vrij in de beslissing om zelf van de recreatievilla te genieten of deze (deels) te verhuren. De verhuur zal via een professionele verhuurorganisatie geregeld worden, zodat eigenaren zorgeloos kunnen genieten.

Gevelschetsen

de natuur als uitgangspunt

De natuur op deze plek staat centraal. De villa's worden verspreid over het landschap en liggen op grote kavels, waardoor de ontwikkeling minder op een vakantiepark lijkt en men meer het gevoel van vrijstaande villa’s met veel privacy ervaart. Kontour Vastgoed kiest er altijd bewust voor om samen met een landschapsarchitect het landschap en de kavels te ontwerpen. Het voordeel is dat hierdoor een organisch landschap ontstaat, wat aansluit op de inheemse flora en fauna en wat de natuur en de cultuurhistorische waarden versterkt.

Verkaveling

De kavelreservering is gestart!

De kavelreservering voor dit kleinschalige en exclusieve project is gestart! Het project is volop in voorbereiding om richting het begin van 2024 in verkoop te gaan. Pak nu uw kans en reserveer nog voor de officiële start van verkoop alvast uw favoriete kavel.

Achter de schermen zijn onze projectontwikkelaars samen met de architecten en landschapsarchitecten bezig met het verfijnen van de plattegronden, de detaillering van de heidevilla's, de techniek en de inpassing in het landschap. Vandaar dat de getoonde schetsen in deze fase nog ter indicatie zijn.

Dankzij deze werkwijze en door veel aandacht aan de details te besteden, zorgen wij ervoor dat bij onze kopers nu en in de toekomst alle wensen vervuld worden. Dit resulteert in een tijdloze elegantie, waardevastheid en de ongeëvenaarde ‘Value for life’ kwaliteit, die zo kenmerkend is voor Kontour.

Disclaimer

De informatie die we verstrekken is gebaseerd op de huidige schetsfase en kan onderhevig zijn aan wijzigingen.

Bent u benieuwd over de voortgang van deze ontwikkeling?

Schrijf nu in om meer informatie te ontvangen, zodra deze beschikbaar is en op de hoogte gehouden te worden over de status van dit project. U ontvangt een mail een week voordat de verkoop officieel van start gaat.

Anja

Neem contact met ons op

De kavelreservering is gestart. Wilt u een persoonlijke afspraak op locatie maken of meer informatie over dit exclusieve project? Neem dan contact op met Anja Balder-Seubers op  06 21 37 03 32 of mail naar: aseubers@kontourvastgoed.nl

Bel nu met Anja

Interesse in dit project?

Klik hier