Watervilla's Friese meren

72-delfstrahuizen-0855-2000x1310
Kontour: Beeldtaal
logo Watervillas

Exclusieve villa’s op een unieke locatie in een waterrijke omgeving waar je ongestoord kunt genieten van ruimte, rust, water en elkaar. Dat biedt Watervilla’s Friese Meren Tsjûkemar.

Exclusieve villa’s op een unieke locatie

De onder architectuur gebouwde villa’s, met rieten daken en doorleefde gevelstenen zijn ontworpen in harmonie met de natuurlijke omgeving. Ze staan op ruime kavels en zijn zo gesitueerd dat uw privacy en uitzicht zijn gegarandeerd. De vier woningtypes, toepasselijk vernoemd naar historische schepen, variëren in afmeting en indeling, maar het hoge afwerkingsniveau is voor allemaal gelijk. Elke villa is onder meer voorzien van een luxe keuken, meerdere badkamers en een volledig aangelegde tuin.

72-delfstra-krt- 14
72-delfstrahuizen-1112
72-delfstrahuizen-1266

direct toegang tot vaarroutes in alle richtingen.

Daarnaast heeft elke villa een vlondersteiger die tevens dient als aanlegsteiger. Want vanaf Watervilla’s Friese Meren Tsjûkemar heeft u direct toegang tot vaarroutes in alle richtingen. Over de Friese meren naar Lemmer en Sneek bijvoorbeeld of richting Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden. Rust, ruimte en eindeloze watersportmogelijkheden.

Kontour-visual

Investeren in een vakantiewoning in Nederland

Toerisme in Nederland neemt enorm toe aan populariteit. Dit is dus bij uitstek hét moment om u te oriënteren op de mogelijkheden om te investeren in waardevast en waardevol vastgoed. Wij maken graag een afspraak met u om u persoonlijk te informeren en eventueel rond te leiden op onze projecten. Laat u hier uw gegevens achter, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Inschrijven