Duinvilla's Fenneweg


De Duinvilla's Fenneweg zijn in juni 2016 opgeleverd, elk op een royale kavel van ca. 600 m2 eigen grond en bevinden zich daarmee in een groen stukje Ameland vlak achter de duinen. Vanuit de woonkamer heeft u een schitterend vrij uitzicht over de weilanden. De villa's zijn zodanig gepositioneerd dat u een ideale bezonning heeft. De omliggende bebossing zorgt hierbij voor beschutting en maximale privacy.

Lees meer

Specificaties


Locatie Op uniek waddeneiland
Kenmerken Traditioneel gebouwd met degelijke materialen
Hoogwaardige afwerking
Compleet ingericht
Professionele verhuur en beheer
Info Neem voor meer informatie contact op met Kontour

Omgeving

De villa's liggen aan de westkant van het eiland, vlakbij de vuurtoren en op loopafstand van de duinen, het strand en Standpaviljoen ‘The Sunset’. Pal achter de duinen bevindt zich het strand, dat behoort tot de schoonste stranden van Nederland. Ook het dorpje Hollum met gezellige terrasjes, winkeltjes en restaurantjes bevindt zich op loop- en fietsafstand van deze villa's.

Interieur

De Duinvilla's Fenneweg zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen en hebben een luxe uitstraling. De typisch Amelander steen, en de rieten kap geven deze villa's allure. De begane grond bestaat uit een luxe woonkeuken en een royale living met openslaande deuren. Tevens bevindt zich op de begane grond een ruime slaapkamer met luxe en-suite badkamer.