Exloo - Familieresort PUUR Exloo


Midden in de natuur, op de beeldschone Hondsrug in de populaire recreatieprovincie Drenthe, ontwikkelt Kontour Vastgoed een in Nederland uniek concept dat staat voor kwaliteit, ruimte en luxe.

Met het plan speelt Kontour Vastgoed in op de vraag naar hoogwaardige, sfeervolle accommodaties voor het hogere segment. Familieresort PUUR Exloo bestaat uit 180 hoogwaardige recreatiewoningen van verschillende types en groottes, geschikt voor gezinnen en families van verschillende samenstellingen. Het resort biedt de mogelijkheden om terug naar jezelf, elkaar en de natuur te komen:, tijd en ruimte voor elkaar in een omgeving die past bij onze doelgroep: luxe, comfortabel en mooi. De woningen hebben alle een gashaard, meerdere badkamers en veel privacy in en om het huis. Het resort zelf doet aan als een grote tuin, waar het veilig, beschut en vriendelijk is.

Lees meer

Specificaties


Locatie Bos, heide (Hondsrug)
Kenmerken 180 recreatiewoningen Traditioneel gebouwd in Drentse stijl
Hoogwaardige afwerking
Professionele verhuur en beheer
Info Kijk voor meer informatie over dit project op http://www.puurexloo.nl

Royale villa's en Verhuur

Door het gebruik van hoogwaardige materialen, de mooie afwerking en het sfeervolle interieur hebben de PUUR Exloo villa's van binnen en van buiten een exclusieve uitstraling. De villa's zijn traditioneel gebouwd en van unieke PUUR Exloo signatuur. Er zijn diverse royale villatypes verkrijgbaar: voor 6, 8 en 10 personen.

De woningen op Familieresort PUUR Exloo vormen een waardevaste investering door de mix van verhuurbaarheid/rendement, toplocatie en hoogwaardig product. De woningen worden volledig ingericht aangeleverd, klaar voor eigen gebruik of de verhuur.