Duinvilla Gruttolaan 217


Op steenworp afstand van het strand, bos en duinen bevindt zich Duinvilla Gruttolaan 217. De villa wordt onder een imposante rieten kap gebouwd en vormt daardoor een prachtige eenheid met de omringende natuur. Ziet u het al voor u? Een heerlijke strandwandeling en dan genieten op uw terras met een drankje met schitterend uitzicht op het duingebied en de mooie natuur. Door het omringende bestaande groen heeft u optimale privacy. De villa is aan alle kanten opengewerkt waardoor zon en licht overal vrij spel hebben.

Lees meer

Specificaties


LOCATIE Op Waddendiamant Ameland
KENMERKEN Traditioneel gebouwd met degelijke materialen
Hoogwaardige materialen
Compleet ingericht
Professionele verhuur en beheer
INFO Kijk voor meer informatie over dit project op http://www.eilandvilla-ameland.nl

De Duinvilla

De villa is geschikt voor 8-10 personen en beschikt over 4 slaapkamers en 4 badkamers. Voor een ontspannen vakantie is deze villa voorzien van wellness met een aparte douche en een luxe keuken met alle apparatuur voor gezellige culinaire etentjes.

Een landhuis met allure, warme sfeer, compleet met alle voorzieningen voor de verwende gast.

De omgeving

Villa Gruttolaan 217 straalt de goede eilandsfeer uit en ligt zeer centraal ten opzichte van de voorzieningen zoals de tennisbaan, zwembad, midgetgolf op 3 minuten lopen en de 9 holes golfbaan te Hollum op 7 autominuten rijden. Alles voor
een topvakantie is hier op korte afstand aanwezig.