Buren Ameland, Beach 76


Op de laatste duinenrij van Ameland waar gebouwd mag worden hebben wij een luxe vrijstaande villa van topklasse gerealiseerd. De rietgedekte villa bevindt zich op een royale kavel van 1.300 m2 eigen grond en is zo gepositioneerd dat men kan genieten van een ideale bezonning.

De omliggende duinpan zorgt daarbij voor beschutting en optimale privacy. De villa is voorzien van een royale woonkeuken met hoogwaardige apparatuur, ruime living, met moderne gashaard, zes slaapkamers en vier luxe badkamers. Vanuit uw eigen strandpaadje loopt u zo de duinen in en bent u direct op het strand! Bovendien bevindt het strandpaviljoen van Buren zich op een loopafstand van deze villa.

Lees meer

Specificaties


Locatie Op uniek Waddeneiland
Kenmerken Traditioneel gebouwd met degelijke materialen
Hoogwaardige afwerking
Compleet ingericht
Professionele verhuur en beheer
Info Neem voor meer informatie contact op met Kontour

Sfeervolle architectuur en inrichting

De villa heeft een authentieke uitstraling en is zowel binnen als buiten uitgevoerd in hoogwaardige materialen. De typisch Amelander steen, rieten kap met royale dakkapel en de fraaie luiken geven Beach 76 extra sfeer en allure. De indeling is praktisch en overzichtelijk. Slaapkamers en bijkeuken zijn voorzien van unieke inbouwkasten die naadloos zijn weggewerkt in de architectuur. De villa is volledig gemeubileerd opgeleverd en daardoor direct gereed voor de verhuur (indien gewenst).
Onze partner op het gebied van professionele verhuur in het luxe segment Metz Verhuur & Beheer verzorgt de volledige verhuur en het beheer van deze villa.