Buren, Ameland - Villa Binnenduyn


Voor de liefhebbers van cultuur en historie biedt Ameland een 6 tal musea en diverse attracties, waaronder de vuurtoren in Hollum en de 35 meter hoge uitkijktoren van het natuurmuseum te Nes.

Er zijn ook een aantal kunstgaleries. In November is het gehele eiland in de ban van de kunstmaand. Op diverse plekken is dan Ameland vervult met kunst op topniveau. Voor diverse sportevenementen, muziekfestivals, historische tochten en excursies verstrekt het VVV dagelijks een overzicht op www.ameland.nl

Lees meer

Specificaties


Locatie Op uniek Waddeneiland
Kenmerken Traditioneel gebouwd met degelijke materialen
Hoogwaardige afwerking
Compleet ingericht
Professionele verhuur en beheer
Info Neem voor meer informatie contact op met Kontour

Omgeving

Ameland biedt de perfecte combinatie van het echte eilandgevoel, met z’n brede witte stranden, blonde duinen, bos-en natuurgebieden en toch optimaal bereikbaar. De overtocht met de veerboot waarop ook uw auto een plek heeft duurt ca. 45 minuten.

Interieur

De villa is voorzien van een royale wellnessruimte in het souterrain en bovendien een extra slaapkamer. Ook is een aparte tv-kamer beneden in het souterrain te vinden, zodat er veel privacy is ook als je met een grote groep of familie bent. De grote woonkamer is gekoppeld aan een groot terras zodat binnen buiten wordt en buiten binnen.