Alpenresorts Brandnertal Luxe suites, appartementen & penthouses

De suites, de appartementen en de penthouses in het alpenresort worden in moderne, robuuste chaletstijl gebouwd en bieden luxueus wooncomfort, veel licht en een prachtig panorama op het omliggende bosrijke berglandschap, de golfbaan, de skiliften en het dorp Brand.

winter 03
Kontour: Beeldtaal
logo aparthotel deluxe brand

Alles in huis voor en onbezorgd en luxe verblijf

Op een unieke locatie in het centrum van Brand, wordt Aparthotel DELUXE Brand gerealiseerd. Voor wie overweegt een luxe appartement in een Alpenresort in het Brandnertal te kopen, is dit een uitgelezen kans. Het hele jaar rond heeft Brand veel te bieden. In de lente, zomer en herfst kunt u in de omgeving wandelen, fietsen en golfen. En in het winterseizoen nodigen de prachtige bergen u ook nog eens uit voor een mooie skidag op de prachtige pistes.

Vanuit onze luxe appartementen heeft u elk seizoen een adembenemend uitzicht over het Brandnertal, ook wel de verborgen parel van Vorarlberg genoemd.

Aparthotel Deluxe Brand

Penthouses, suites en appartementen Brand

Penthouses, suites en appartementen Brand

Penthouses, suites en appartementen Brand

Meer informatie
Hans

Investeren of meer informatie?

Wilt u zich liever persoonlijk laten informeren over onze projecten en de mogelijkheden om te investeren in Oostenrijk? Wij komen graag bij u thuis voor een informatief gesprek, of u bent van harte welkom op kantoor in Heerenveen. Bel of mail gerust met ons salesteam, we zien ernaar uit u te ontmoeten. Neem contact op met Pietsje Tillema op +31 64 64 68 882 voor het plannen een vrijblijvend gesprek. Of mail direct met Hans van der Mijl via hvdmijl@kontourvastgoed.nl

Investeren?

Meer informatie