Aparthotel DELUXE Brand

Wij hebben voor u luxe appartementen te koop in het Brandnertal. Een werkelijk betoverende omgeving!

Aparthotel DELUXE Brand
Kontour: Beeldtaal
logo aparthotel deluxe brand
Alpenresorts appartementenhuis te koop Oostenrijk – Brandnertal

Alpenresorts appartementenhuis te koop Oostenrijk – Brandnertal

Op een unieke, vierseizoenen centrumlocatie in Brand, wordt Aparthotel DELUXE Brand gerealiseerd. Voor wie overweegt een luxe appartement in een alpenresort in het Brandnertal te kopen, is dit een uitgelezen kans. Luxe appartementen met adembenemend panoramisch uitzicht over het Brandnertal, de parel van de Voralberg, met het pittoreske Alpendorp Brand, de 18 holes Golfplatz en de bruisende beek Valavier, als hoogtepunten.

Een droomlocatie op 1030 meter hoog.

Een droomlocatie op 1030 meter hoog.

Voor de sneeuwliefhebber een sneeuwzekere droomlocatie op 1030 meter, met de gondelliften op loopafstand en maar liefst 70 km skipiste in Brandnertal en ruim 167 km in Montafon. Het is een ideale wintersportbestemming, maar vooral ook in de zomer het centrum van meer dan 40 verschillende activiteiten voor jong en oud. Er zijn uitstekende faciliteiten, voldoende accommodaties en betaalbare prijzen. De skiverbinding met het naastgelegen Bürserberg is goed en zeldzaam mooi. Boven het dorp ligt de Lünersee met ten westen de imponerende Schesaplana met 2965 meter hoogte. Dit gebied is door de ORF (Österreichischer Rundfunk) bestempeld tot het mooiste natuurgebied in Oostenrijk, op het drielandenpunt met Zwitserland en Duitsland.

Wilt u in het Brandnertal Oostenrijk een appartement kopen? Dan zijn de appartementen in Aparthotel DELUXE Brand precies wat u zoekt. Gebied Brandnertal wordt niet voor niets de verborgen parel in het Vorarlgebergte genoemd.

Brandnertal de verborgen parel in het Vorarlgebergte

moderne en robuuste chaletstijl

moderne en robuuste chaletstijl

De suites, de appartementen en de penthouses in het alpenresort worden in moderne, robuuste chaletstijl gebouwd en bieden luxueus wooncomfort, veel licht en een prachtig panorama op het omliggende bosrijke berglandschap, de golfbaan en het dorp Brand. Alle gasten kunnen gebruik maken van de uitgebreide wellnessfaciliteiten in het resort. De inpandige faciliteiten maken dat u na een heerlijke dag in de bergen de deur niet meer uit wilt en hoeft.

Als eigenaar wilt u natuurlijk vooral genieten van uw bezit en de combinatie met een rendement maakt het extra aantrekkelijk. In dit project vindt u beide. U kunt gebruik maken van uw eigendom èn profiteert van de huurinkomsten als u er niet bent.

brandnertal-sommer-golfen-alpin-brand-2
brandnertal-sommer-25-1
brandnertal-sommer-luenersee-3-1
brandnertal-bergbahnen-panoramabahn-oben
brandnertal-landschaft-verschneit-13

Alpenresorts Brandnertal

Alpenresorts Brandnertal Luxe suites, appartementen & penthouses

Luxe suites, appartementen & penthouses te koop

Bekijk project

Op een unieke vierseizoenen centrum locatie in Brand

Map---Oostenrijk
Anja

Investeren in dit project?

Wilt u zich liever persoonlijk laten informeren over onze projecten en de mogelijkheden om te investeren in uw eigen vakantievilla? Wij geven u graag een rondleiding op locatie voor een bezoek aan onze modelvilla’s. Een informatief gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor is uiteraard ook mogelijk. Bel of mail gerust met ons salesteam. We zien ernaar uit u te ontmoeten.

Bel 06 21 37 03 32 voor een vrijblijvend gesprek of mail naar aseubers@kontourvastgoed.nl

Schrijf u direct in

Investeren?

Meer informatie