Oostenrijk, Leogang - Alpin Lodges


Vijf elegante en ruime appartementen, volkomen luxe uitgevoerd met veel oud hout en natuursteengevels. De appartementen zijn fraai gelegen en worden geheel naar uw eigen ideeën en wensen afgebouwd.

De schitterende appartementen bieden uitzicht op de imposante “Leoganger Steinberge” Alle appartementen beschikken over grote zuid-terrassen, 2 luxe badkamers met inloopdouche en ligbad, een open haard met natuursteen bekleed, eigen sauna, privé tuin, parkeergarage onder het complex met een privé parkeerplaats en een personenlift voor 6 personen.

Lees meer

Specificaties


Locatie In vierseizoenengebied
Kenmerken Traditioneel gebouwd in Oostenrijkse stijl
Hoogwaardige afwerking
Compleet ingericht
Professionele verhuur en beheer
Info Neem voor meer informatie contact op met Kontour

Omgeving

Ook is er een gemeenschappelijk skiraum waar de fietsen, ski’s en schoenen een verwarmde plek vinden. Op de derde verdieping bevindt zich het enige zeer luxe Penthouse met maar liefst 3 terrassen, 3 zeer ruime slaapvertrekken, grote living, 2 luxe badkamers, eigen sauna, priveberging en eigen privé stop van de lift in het appartement.

Omgeving

Leogang is het "interessante buitenbeentje van het Skicircus " waar de skipistes iedere avond verlicht zijn en de Leogangers hun uiterste best doen het de gast naar de zin te maken. Gastvrijer dan Leogang bestaat bijna niet. Ook in de zomer is Leogang een perfecte uitvalbasis voor wandelaars, mountainbikers, parasailers, golfers etc. Leogang heeft een rijke geschiedenis, maar blijft gelukkig zichzelf. Leogang, in het hart van de Salzburger bergwereld, is met z’n vele bijzonderheden een ware oase voor rust en beleving. Dat speciale moment om op de top van een berg te staan en uit te kijken over het droomlandschap en de kracht en energie te voelen van de natuur, zijn momenten die je niet snel vergeet.

Deze appartementen worden verhuurd via: Alpin Rentals