4 Emotions Luxury Chalets

lifestyle, comfort, sport, natuur


4 Emotions Luxury Chalets

lifestyle, comfort, sport, natuur

4 Emotions Luxury Chalets**** - ZELL AM SEE OOSTENRIJK


4 Emotions Luxury Chalets in Zell am See Kaprun combineert de luxe standaard met een adembenemende omgeving. Direct gelegen aan de golfbanen van Zell am See-Kaprun met een indrukwekkend uitzicht over de bergpanorama inclusief de Kitzsteinhorn, biedt de chalet een groot comfort en onbeschrijfbare uitzichten.

Lees meer

Specificaties


LOCATIE Zell am See- Oostenrijk
TYPE Luxe design chalets
Voor eigengebruik
Hoogwaardig & kwalitatief
Direct gelegen aan golfbaan
INFO kijk voor meer informatie over dit project op: http://www.avenida-oostenrijk.com

Hoogwaardige materialen

Luxe en comfort staan centraal in de 4 Emotions Luxury Chalets. Hoogwaardige materialen worden toegepast voor zowel het exterieur als het interieur van het gebouw. De gevels worden gedeeltelijk bekleed met natuursteen en hout. Hoogwaardige vloertegels, vloerverwarming, design sanitair en een naar wens volledige uitgeruste keuken zijn slechts enkele voorbeelden.

Zell am See; vierseizoenen gebied

Zell am See Kaprun, gelegen in het hart van Oostenrijk, biedt een vakantiebestemming voor het gehele jaar. In geen enkel andere regio in de Alpen vindt men zoveel spectaculaire bezienswaardigheden en alpine attracties zo dicht bij elkaar. Machtige bergen, zachte weides, de Zeller See als ook het eeuwige ijs op de Kitzsteinhorn-gletsjer en de schitterende natuur van Nationaal Park Hohe Tauern laten je genieten van al hun charmes in alle vier jaargetijden. 365 Dagen in het jaar biedt de regio afwisselende, familie uitstapjes, diverse ontspannen uitstapjes en culinaire ontdekkingen.