Vliegende start verkoop Weidebos villa’s in Drenthe

De verkoop van het huzarenstuk van Familieresort PUUR Exloo kent een vliegende start. De exclusieve 4- en 6-persoons Weidebos villa’s met eigen wellness binnen en buiten liggen op autoluw terrein met volop privacy.

Eerste Weidebos villa’s al verkocht

De verkoop van het huzarenstuk van Familieresort PUUR Exloo kent een vliegende start. De exclusieve 4- en 6-persoons Weidebos villa’s met eigen wellness binnen en buiten liggen op autoluw terrein met volop privacy. Deze laatste 34 villa’s zijn tevens de allerlaatste mogelijkheid om uw eigen vakantievilla te bemachtigen op dit next level familieresort.

Persoonlijke rondleiding op afspraak

Onze Salesmanager Anja Balder-Seubers maakt graag een afspraak met u in Exloo om u over PUUR Exloo te informeren tijdens een persoonlijke rondleiding. U bent van harte welkom in het verkoopcentrum van PUUR Exloo aan de Valtherweg 36 te Exloo.

Om u alle aandacht te kunnen geven, vragen wij u vooraf telefonisch een moment te reserveren bij Salesmanager Anja Balder-Seubers. Zij is bereikbaar op +316 213 70 332 of via aseubers@kontourvastgoed.nl. Het door u besproken moment is exclusief voor u, dus er zijn geen andere bezoekers aanwezig.