Verborgen parel van Oostenrijk

Value for life. Vanuit deze visie ontwikkelen en vermarkten wij exclusieve vakantiehuizen op bijzondere toplocaties in Nederland en Oostenrijk. Door onze unieke signatuur en focus op kwaliteit biedt ons vastgoed niet alleen uitstekend rendement, maar vooral ook een écht vakantiegevoel. Volledig in lijn met deze visie, realiseren wij op een unieke, 4 seizoenen centrumlocatie in Brand ‘Aparthotel DELUXE Brand’.

U heeft hier adembenemend panoramisch uitzicht over het brede Brandnertal met het pittoreske Alpendorp Brand, de 18 holes golfbaan en de ruisende beek Valavier, als hoogtepunten. Maar deze verborgen parel in Oostenrijk biedt u nog veel meer!

Wintersport in Brandnertal

Het Brandnertal is een dal in de Oostenrijkse deelstaat Vorarlberg. Vanuit Nederland is het snel en eenvoudig bereikbaar. Het is namelijk één van de eerste wintersportdalen op de route wanneer u bij Bregenz aan de Bodensee Oostenrijk binnenrijdt. Hoewel het Brandnertal zich de afgelopen jaren flink heeft ontwikkeld, kent de regio geen massatoerisme en heeft ze haar unieke karakter weten te behouden. Voor de sneeuwliefhebber is het een sneeuwzekere droomlocatie, met maar liefst 70 km skipiste in Brandnertal en ruim 167 km in Montafon. Een geliefd gebied bij families, het gehele jaar door.

Brandnertal, een outdoor-paradijs in de zomer

Een zomerbestemming waar u kunt zwemmen, blootvoets lopen door de diverse Kneippbaden, wandelen of fietsen door het prachtige berglandschap en iedere dag optimaal kunt genieten van buiten zijn. Eindeloos genieten van de rust, de schone lucht en de kenmerkende gastvrijheid in een omgeving waar mensen al jaren achtereen komen en elk jaar weer iets nieuws ontdekken. Deze unieke bestemming in Oostenrijk is een waar outdoor-paradijs, een echte droomlocatie in alle seizoenen. In Brand zijn er talrijke gemarkeerde wandelpaden en mountainbikeroutes. Maar ook de 18-holes golfbaan, waarnaast wij ons nieuwe appartementen ontwikkelen, biedt ontspanning en vertier. Tennissen, boogschieten, paardrijden, zwemmen, het kan hier allemaal! Het Alvierbad, een natuurlijk meer met een grote avontuurlijke speeltuin, en het dierenbelevingspad in Brand zijn favoriet bij de jongste bezoekers.

De ongerepte natuur van Voralberg

Imposante bergen, alpenweiden, bossen en beken kenmerken het landschap in de Alpenregion Vorarlberg. De regio wordt gevormd door de drie bergdalen Brandnertal, Klostertal en het door UNESCO benoemde Biosferenpark Großes Walsertal. Een Biosferenpark, biosfeerreservaat in het Nederlands, is een natuurgebied waarbij de genetische waarden en ecosystemen worden beschermd. De ontwikkeling en interactie tussen mens en natuur staan daarbij centraal. Het Großes Walsertal staat bekend om de indrukwekkende bergtoppen, steile kloven, kabbelende beekjes, denderende watervallen en de heldere Seewaldsee. Via de 230 kilometer aan goed bewegwijzerde wandelpaden kunt u zelf dit gebied ontdekken, maar ook een zonsopkomstwandeling met een gids zorgt voor een memorabele ervaring.

Lünersee

De Lünersee, aan het einde van het Brandnertal, is één van de mooiste bergmeren van de Alpen. Het meer ligt op 1970 meter hoogte ingebed tussen de hoge bergen en aan de voet van de Schesaplana. Deze hoogste berg in de regio hoeft u echter niet te beklimmen om van de schitterende omgeving te kunnen genieten. Een wandeling rondom het meer is net zo imposant. Als de zon schijnt, weerspiegelen de omliggende bergen in het helderblauwe water. Een uniek uitzicht! Dit gebied is niet voor niets door de ORF (Österreichischer Rundfunk) bestempeld tot het mooiste natuur- en wandelgebied van Oostenrijk, op het drielandenpunt met Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk.

Een recreatiewoning in Oostenrijk

Met een luxewoning in Brand, kunt u heerlijk genieten van deze pracht. Momenteel ontwikkelen wij hier Aparthotel DELUXE Brand. Er worden suites, appartementen, en penthouses in moderne, robuuste chaletstijl gebouwd. Aparthotel DELUXE Brand biedt u een luxueus wooncomfort in combinatie met een panoramisch uitzicht op het Brandnertal, de bergtoppen, de fairway van de 18 holes golfbaan en het dorp Brand. U geniet als eigenaar niet alleen van uw bezit en de prachtige regio, maar ook van een aantrekkelijk rendement. Onze Salesmanagers Hans van der Mijl en Frans Diks beantwoorden ook graag al uw vragen.