Uitverkocht: Oerveldvilla’s op Familieresort PUUR Exloo

Met Het Oerveld realiseren wij een vernieuwende aanvulling op Familieresort PUUR Exloo. We spelen met deze unieke buitenhuizen in op de toenemende animo voor luxe vakantiewoningen met de nieuwste trends op het gebied van verblijfsrecreatie inbegrepen. Nu deze villa's zijn uitverkocht, maken we ons dan nu echt op voor de allerlaatste fase, waarmee we het succesvolle Familieresort PUUR Exloo compleet maken: Het Weidebos.

Binnenkort in verkoop: Het Weidebos

Het Weidebos is een waar huzarenstuk, want de laatste villa's worden allemaal voorzien van extra wellness-elementen. Daarnaast worden naast 6-persoons villa's ook de langverwachte 4-persoons villa's gerealiseerd. Wilt u uw interesse kenbaar maken voor deze laatste fase? Neemt u dan contact op met Salesmanager Anja Balder-Seubers.

Persoonlijke rondleiding op afspraak

Onze Salesmanager Anja Balder-Seubers maakt graag een afspraak met u in Exloo om u over PUUR Exloo te informeren tijdens een persoonlijke rondleiding. U bent van harte welkom in het verkoopcentrum van PUUR Exloo aan de Valtherweg 36 te Exloo.

Om u alle aandacht te kunnen geven, vragen wij u vooraf telefonisch een moment te reserveren bij Salesmanager Anja Balder-Seubers. Zij is bereikbaar op +316 213 70 332 of via aseubers@kontourvastgoed.nl. Het door u besproken moment is exclusief voor u, dus er zijn geen andere bezoekers aanwezig.