Actief genieten met Het Drents Kwartiertje

Actief genieten? Dan is Drenthe dé bestemming. Want Drenthe is mooi, ruim en vol uitdaging. De vele activiteiten in Drenthe maken het kiezen niet makkelijk. Het team van Familieresort PUUR Exloo koos uit de vele opties voor Het Drents Kwartiertje, toen het tijd was voor een teamuitje. Hier aangekomen, bleek al gauw dat er meer keuzes gemaakt moesten worden. Activiteiten in overvloed namelijk; van actief en culinair tot creatief.

Toeren in een DAF

‘Met een DAF eropaf’, zoals Het Drents Kwartiertje het zelf noemt. En dat in vele varianten. Zo is er bijvoorbeeld de DAF boevenjacht: een spannende speurtocht met de Daf 33 door Drenthe op zoek naar de boef. Door alle aanwijzingen en puzzels onderweg op te lossen, achterhalen de deelnemers de verstopplaats van de boef. Om helemaal in de juiste sfeer te komen leidt de zoektocht door Veenhuizen, desgewenst met een bezoekje aan het gevangenismuseum. Maar ook een toertocht door het platteland van Drenthe is een optie. Mooie dorpjes bekijken, op zoek gaan naar hunebedden of Bartje en natuurlijk onderweg gezellig terrasje pakken.

Teambuilding in Drenthe

Teambuilding bij Het Drents Kwartiertje lijkt zowel leerzaam als leuk. De teambuilding kan bestaan uit een deel kennisoverdracht, een interactief deel met groepsopdrachten en een afsluitende activiteit. Een ervaren trainer en teamcoach zorgt voor een interactieve en creatieve begeleiding. Er wordt gewerkt met diverse methodieken zoals DISC, NLP, systemisch werk en organisatie opstellingen. Afhankelijk van wensen en doelstellingen, kunnen verschillende methodes worden ingezet.

Workshop schapendrijven in Drenthe

Een workshop schapendrijven is een actieve én originele activiteit voor een bedrijfsuitje of teamdag. Bij schapendrijven gaat het om de wisselwerking tussen mens, hond en schaap. In harmonie ontstaat er een samenwerking tussen mens en dier. De uitdaging is hiermee zelf als groep aan de slag te gaan. Op ongedwongen en humoristische wijze word je als team uitgedaagd samen de schapen een parcours te laten afleggen. Samenwerking en communicatie (zowel verbaal als non-verbaal) zijn hierbij van groot belang. Dit originele uitje is ook zeer geschikt als onderdeel van een teambuilding.

Kookworkshop in gezellige kookstudio

Als culinaire invulling voor een groepsuitje, bedrijfsuitje of familiedag, is een kookworkshop in de gezellige kookstudio van Het Drents Kwartiertje ideaal. Tijdens deze workshops ga je culinair aan de slag in de keuken onder begeleiding van een echte chef-kok. Samen mooie gerechten leren maken met in een gezellige ambiance. De kookstudio kan tot wel 30 personen bergen. Kies je een thema, dan zorgt Het Drents Kwartiertje zelfs voor een passende receptenbundel.

Team PUUR Exloo on tour

Het team van Familieresort PUUR Exloo kiest uiteindelijk voor een avontuurlijke ontdekkingstocht in een DAF. Lekker toeren, mooie plekjes ontdekken en genieten van de vele gezichten die Drenthe kent. We weten het inmiddels, maar verbazen ons tijdens het toeren hardop over hoe Drenthe in elk seizoen telkens weer indrukwekkend mooi is. ‘Drenthe doet wat met je.’ Deze slogan is duidelijk niet uit de lucht komen vallen. De prettige service en dienstverlening van Het Drents Kwartiertje zorgde voor vele gezellige kwartiertjes tijdens ons teamuitje. Voor herhaling vatbaar!

Over Het Drents Kwartiertje

Het Drents kwartiertje bevindt zich in hartje Drenthe. Ze verzorgen de leukste activiteiten voor groepsuitjes, personeelsuitjes en familiedagen. Nieuwsgierig? Ga voor meer informatie naar https://www.hetdrentskwartiertje.nl.